kingaa25
Fanka BB :)
Tak, mają 16 miesięcy
Sama mam siostrę bliźniaczkę [emoji846][emoji846][emoji846]. Fajnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mają 16 miesięcy
Super... gratulacje.A ja się przywitam
Cześć!
Po 6 latach wróciłam na forum z nową Dzidzią w brzuszku [emoji173]️
Wiesz co ja właśnie też mam wrażenie że czuję już ruchy. Sama nie wiem czy to możliwe i też się zastanawiam cały czas. [emoji3]Dziewczyny kurcze mam wrażenie że zaczynam czuć pierwsze ruchy dzidzi, nie jest to oczywiście kopanie a bardziej takie delikatne unoszenie pod skórą, dzisiaj czułam już kilka razy dziennie w tym samym miejscu bardzo niziutko po prawej stronie. Zastanawiam się czy jest to możliwe na tym etapie dzisiaj zaczęłam 13 tc. W pierwszej ciąży ruchy poczułam dopiero koło 19 tyg ale miałam też łożysko na przedniej ścianie a teraz jestem w szoku i zastanawiam się czy to możliwe czy mam omamy
Fajnie... Ja zawsze chciałam mieć siostrę. A taka siostra blizniaczka to musi.byc fajna sprawa. Patrząc na moje dziewczyny już im zazdroszczę że mają siebie. Takie maluch niby jeszcze nic nie kumaja a już jedna za drugą świata nie widzi. Nawet potrafi wziąć 2 ciastka by jedno dać siostrze.Sama mam siostrę bliźniaczkę [emoji846][emoji846][emoji846]. Fajnie!
Ja też... tyle , że przez bydzacego się syna i wiercacego męża... Straszna noc.. żadne z nas się nie wyspalo dzisiajHej a ja dziś miałam problem że spaniem wstałam o 2 i nie mogłam usnąćprzez 2 godziny. Przeczytałam chyba cały internet.
Łącze się w bólu. U mnie ta sama sytuacja. Przysnęłam dopiero po 5, żeby wstać po 6Hej a ja dziś miałam problem że spaniem wstałam o 2 i nie mogłam usnąćprzez 2 godziny. Przeczytałam chyba cały internet.
Dziewczyny, a w którym tc jesteście?Wiesz co ja właśnie też mam wrażenie że czuję już ruchy. Sama nie wiem czy to możliwe i też się zastanawiam cały czas. [emoji3]
Witamy ja mam czterolatkeA ja się przywitam
Cześć!
Po 6 latach wróciłam na forum z nową Dzidzią w brzuszku [emoji173]️