reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Takie nasze gdybanie. Fakt jest taki że betę masz ładna. Sprawdź przyrost i nie martw się na zapas. Lekarza masz już umówionego?

reklama
Staram się nie martwić i czekam cierpliwie na.wtorek. a.lekarz kazał się umowic na 28.08 jeśli nic więcej nie będzie się działo i beta będzie ok.
Czyli na razie powodów do zmartwień brak. Też nie ma co zbyt szybko odwiedzać lekarza i potem się stresować że puste jajo. U Ciebie przy takiej becie ten 28 powinien być idealny by znaleźć malutkie serduszko.

reklama
Nie planowana ...wcale :) dlatego tak się denerwuję ale po cichu liczę na to że z Wami tu zostanę;)
Witaj. U mnie też 4 ciąża i nie planowana. Na szczęście mamy czas żeby to sobie wszystko poukładać. Mnie nadal jest ciężko z ta myślą. Na szczęście mąż wspiera jak może.

Karola beta ładna. Trzymam kciuki za dobry przyrost.

Która jutro wizytuje??

U nas byli goście przez dwa dni (przyjaciele z 3 dzieci [emoji3] i moja mama) i robiliśmy imprezę urodzinową najstarszego syna. Bardzo miły czas. Powiedziałam przyjaciolce o ciąży. To pierwsza osoba poza mężem (i Wami [emoji6]) która wie. Wiedziałam że u niej znajdę wsparcie. Pogadaliśmy o różnych obawach, wyplakalam się trochę i jakoś mi lepiej. Chociaż wiem że jeszcze dużo ciężkich chwil przede mną.

Do góry