Mi zawsze mówili, że minimum 2 lata. Bałabym się po roku. Te wszystkie możliwe komplikacje, strach! Jeszcze brzuch nie rośnie, a już boli? Może lekarz powinien zmierzyć grubość blizny?Tak rok temu. Po porodzie położna mi mówiła że rok po cc mogę zachodzić, ale trochę się martwię teraz.
reklama
mamablondi
Fanka BB :)
Mnie lekarz tez mówił, aby odczekać rok. Z resztą mam koleżankę, która urodziła 14 msc po cc i nie bylo komplikacji.
Tez znam kobiety, ktore zaszly po roku, ale to ze ktos nie mial komplikacji, nie oznacza, ze my nie bedziemy miec.Mnie lekarz tez mówił, aby odczekać rok. Z resztą mam koleżankę, która urodziła 14 msc po cc i nie bylo komplikacji.
Stokrotka112
Początkująca w BB
Witam was serdecznie mam 1 dzień do okresu pierwszy test zrobiłam 5 dni przed @ delikatna kreska przez kolejne 2 dni zrobiłam następne testy kreski mocniejsze 3 dni przed @ zrobiłam beta hcg wynik 95.89 po 48 h wynik 279.11 czy przyrost jest prawidłowy jak to się liczy ile % wzrosło?
Heda
Na necie znajdziesz kalkulator. Ale na oko widać że jest prawidłowo powyżej 100%. Gratulacje...Witam was serdecznie mam 1 dzień do okresu pierwszy test zrobiłam 5 dni przed @ delikatna kreska przez kolejne 2 dni zrobiłam następne testy kreski mocniejsze 3 dni przed @ zrobiłam beta hcg wynik 95.89 po 48 h wynik 279.11 czy przyrost jest prawidłowy jak to się liczy ile % wzrosło?
Kiedy do ginexa się wybierasz na 1 wizytę?
patuśka
@Stokrotka112 bardzo ladna beta, idealny przyrost jakies objawy masz?
Stokrotka112
Początkująca w BB
Na necie znajdziesz kalkulator. Ale na oko widać że jest prawidłowo powyżej 100%. Gratulacje...
Kiedy do ginexa się wybierasz na 1 wizytę?
Do ginekologa właśnie nie wiem kiedy iść bo do 6 tygodnia raczej nic ciekawego mi nie powie
Stokrotka112
Początkująca w BB
@Stokrotka112 bardzo ladna beta, idealny przyrost jakies objawy masz?
Obiady 5 dni przed @ ból piersi mdłości dziś dzień do @ poranne wymioty i nogi drżace
reklama
Stokrotka112
Początkująca w BB
Obiawy 5 dni przed @ ból piersi mdłości dziś dzień do @ poranne wymioty i nogi drżace