reklama
Kurcze Dzasta nie chce w to wierzycWitajcie nowe mamusie
Mnie boli brzuch na @ i coraz więcej mam plamienia, najpierw brązowe teraz juz sie robi lekko czerwone , więc chyba nici z testowania
Witaj. [emoji4] czy Ty nie byłaś przypadkiem na lipcówkach 2017? Bo kojarzę Twój nick. [emoji3]
Pamiętacie mnie.... O matko jestem mega zaskoczona tak to właśnie ja Kraków mnie pochłonął... Ciężko było mi się odnaleźć przez ten rok. Teraz kiedy synek podrósł i już miało być spoko... Będzie... Jeszcze bardziej spokoHej Żonograja to już jesteśmy we trzy lipcówki 2017 ;-) jak tam nowe życie w Krakowie (dobrze pamiętam?)
Dziękuję wszystkim wam za miłe przyjęcie. Postaram się być z wami na tyle na ile będę mogła
@Ewusia1986 i jak?
@Rajo007 ale ten śluz miałam tylko jeden dzień i takie przebarwienie na bieliźnie. Nic więcej. Też mam tendencje do infekcji. Już wszystkiego próbowałam ;/
@Natalia91 bliźniaki też możesz naturalnie urodzić
Mąż wrócił z pracy i mam chwilę wytchnienia
@Rajo007 ale ten śluz miałam tylko jeden dzień i takie przebarwienie na bieliźnie. Nic więcej. Też mam tendencje do infekcji. Już wszystkiego próbowałam ;/
@Natalia91 bliźniaki też możesz naturalnie urodzić
Mąż wrócił z pracy i mam chwilę wytchnienia
Dżasta :)
Fanka BB :)
Kurcze Dzasta nie chce w to wierzyc
Ja też nie chcę, ale będę musiała uwierzyć jak się rozkręci @
Dżasta :)
Dżasta- dopóki @ nie ma, jest nadzieja [emoji846], nie puszczamy Cię! A nawet jeśli to szybko po @ bierzecie się do roboty i zostajesz z nami [emoji16]
Ohh jesteście cudowne !! Jak mi tu dobrze z Wami ;*
I nie opuszczę Was choćbym miała nie zajść w najbliższym czasie najwyżej będę udawać , że jestem w ciąży haha
A tak serio no to założyłam podpaskę i czekam na rozwój wydarzeń
Oby sie nie rozkrecilo, ja mam wciaz nadzieje. Nie pisze tego, zeby cie nakrecac, ale w terminie @ podczas ciazy moga sie jakies tam plamienia zdarzac, niektore kobiety tak mialy. Nie wiem tylko dlaczego sie tak dzieje, ale bywa tak.Ohh jesteście cudowne !! Jak mi tu dobrze z Wami ;*
I nie opuszczę Was choćbym miała nie zajść w najbliższym czasie najwyżej będę udawać , że jestem w ciąży haha
A tak serio no to założyłam podpaskę i czekam na rozwój wydarzeń
reklama
Natalia91
Dokładnie Justyna tak jak piszą dziewczyny jeszcze nic niewiadomo, dopóki się nie rozkręci @ jest nadzieja, a jak ma przyjść to lepiej jak najszybciej żeby moc startować od nowa [emoji4]
I oczywiście że zostajesz z nami ani się nie warz gdziekolwiek odchodzić [emoji2]
I oczywiście że zostajesz z nami ani się nie warz gdziekolwiek odchodzić [emoji2]