reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witajcie nowe mamusie :)

Mnie boli brzuch na @ i coraz więcej mam plamienia, najpierw brązowe teraz juz sie robi lekko czerwone , więc chyba nici z testowania :(

reklama
Witaj. [emoji4] czy Ty nie byłaś przypadkiem na lipcówkach 2017? Bo kojarzę Twój nick. [emoji3]

Hej Żonograja to już jesteśmy we trzy lipcówki 2017 ;-) jak tam nowe życie w Krakowie (dobrze pamiętam?)
Pamiętacie mnie.... O matko jestem mega zaskoczona tak to właśnie ja :) Kraków mnie pochłonął... Ciężko było mi się odnaleźć przez ten rok. Teraz kiedy synek podrósł i już miało być spoko... Będzie... Jeszcze bardziej spoko

Dziękuję wszystkim wam za miłe przyjęcie. Postaram się być z wami na tyle na ile będę mogła :)

Dżasta- dopóki @ nie ma, jest nadzieja [emoji846], nie puszczamy Cię! A nawet jeśli to szybko po @ bierzecie się do roboty i zostajesz z nami [emoji16]

Ohh jesteście cudowne !! :D Jak mi tu dobrze z Wami ;*
I nie opuszczę Was choćbym miała nie zajść w najbliższym czasie :p najwyżej będę udawać , że jestem w ciąży haha :-D
A tak serio no to założyłam podpaskę i czekam na rozwój wydarzeń :szok:

Ohh jesteście cudowne !! :D Jak mi tu dobrze z Wami ;*
I nie opuszczę Was choćbym miała nie zajść w najbliższym czasie :p najwyżej będę udawać , że jestem w ciąży haha :-D
A tak serio no to założyłam podpaskę i czekam na rozwój wydarzeń :szok:
Oby sie nie rozkrecilo, ja mam wciaz nadzieje. Nie pisze tego, zeby cie nakrecac, ale w terminie @ podczas ciazy moga sie jakies tam plamienia zdarzac, niektore kobiety tak mialy. Nie wiem tylko dlaczego sie tak dzieje, ale bywa tak.

reklama
Dokładnie Justyna tak jak piszą dziewczyny jeszcze nic niewiadomo, dopóki się nie rozkręci @ jest nadzieja, a jak ma przyjść to lepiej jak najszybciej żeby moc startować od nowa [emoji4]
I oczywiście że zostajesz z nami ani się nie warz gdziekolwiek odchodzić [emoji2]

Do góry