Joannaa24
Fanka BB :)
No to gratulacje dla pierwszej Kwietniówki. [emoji4]Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️
Jaki termin z kalkulatora wychodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to gratulacje dla pierwszej Kwietniówki. [emoji4]Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️
No to oficjalnie gratulujęWłaśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️
No to gratulacje dla pierwszej Kwietniówki. [emoji4]
Jaki termin z kalkulatora wychodzi?
Takie małe pirma aprilis. [emoji3]Na 1 kwietnia
Yeah!!!! Mamy pierwsze potwierdzenie.Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️
Sama siebie kusisz, a mnie nazywałaś niedobrą . O tyyyy..... Ho ho ho... Ja mam jeden test w domu, ale taki zwykły 25.Kciuki zaciśnięte. Daj znać!
A ja przepadłam kupiłam dwa testy 10. Ale wytrzymam do weekendu. Chyba.
CUDOWNA DATA GRATULUJĘ!Na 1 kwietnia
Będę ćwiczyć silną. Jeżeli @ nie przyjdzie do soboty wtedy testuje żeby się nie zdołować. A Ty kiedy?Sama siebie kusisz, a mnie nazywałaś niedobrą . O tyyyy..... Ho ho ho... Ja mam jeden test w domu, ale taki zwykły 25.
Właśnie ja bym chciała w piątek już wiedzieć, nie wiem czy iść na betę czy nie iść. Może zrobię test rano i jak nic nie wyjdzie to pójdę i tak na pobranie, sama nie wiem. Powtarzam się, ale w sobotę mam imprezę, dlatego mi zależy. Tylko sama wpadnę w pułapkę i jak beta nie wyjdzie wtedy pomyślę, że może za wcześnie zrobiłam... więc i tak nie będę miała pewności, bo nie wiem jaki cykl by był, krótki jak zawsze czy dłuższy jak ostatni (co mi się zdarzyło pierwszy raz w życiu, że był dłuższy o 6 dni ostatni cykl). Myślę że będzie tak: przyjdzie piątek, wstanę i wtedy spontanicznie podejmę decyzję.Będę ćwiczyć silną. Jeżeli @ nie przyjdzie do soboty wtedy testuje żeby się nie zdołować. A Ty kiedy?
No to wspaniale [emoji7] gratuluję [emoji11]Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️