Nataliag339
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte. Daj znać!Zrobiłam bete-hcg, teraz czekam na wynik...
A ja przepadłam kupiłam dwa testy 10. Ale wytrzymam do weekendu. Chyba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięte. Daj znać!Zrobiłam bete-hcg, teraz czekam na wynik...
My wszystkie czekamy na ten wynik!!! [emoji23]Zrobiłam bete-hcg, teraz czekam na wynik...
Ja mam w domu test bo kupiłam w poprzednim cyklu ale zanim go zrobiłam @ przyszła...także teraz niecierpliwie czekam do piątku...chyba oszaleje..srednio co 5 minut sama sobie tłumacze ze nie ma co robić wcześniejKciuki zaciśnięte. Daj znać!
A ja przepadłam kupiłam dwa testy 10. Ale wytrzymam do weekendu. Chyba.
Ale to sobie wykombinowałaś hahahaJa jutro po skierowanie na rtg kręgosłupa idę więc kto wie czy na bete mnie nie wyślą...
Teraz wychodzi na to, że niezła ze mnie kombinatorka... A to moja babcia mnie do lekarza umówiła. [emoji58]Ale to sobie wykombinowałaś hahaha
Gratulacje ciąża jak nic.Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️