reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

O kochana to mnie boli średnio 4 razy w tygodniu. Żadnych lekow nie biorę, najczęściej przesypiam. :D

mnie ostatnio łapie właśnie ten ból, już brałam 2 razy apap, bo był nie do zniesienia, dziś będę próbować bez bo i ból lżejszy ;)
ahh, gdybym ja tak potrafiła spać na zawołanie jakie by było życie piękniejsze :D
gratuluję wizyty❤️

reklama
a u mnie od 2 godzin znowu coś głowa zaczyna pobolewać... ale dziś spróbuję sposobu z okładami..
Tez miewam z tym problem, raz sie skusilam na apap, tych oklladow jeszcze nie probowalam, daj znac czy pomoga

Dziewczyny padam na pysk, a w sumie nie mialam bardzo intensywnego dnia. Do tego mialam bardzo mocne klucia w pochwie, zaniepokoilam sie troche czy to aby nie od szyjki, ale oby nie. Takze zaraz spadam do lulania

Dziewczyny...
Właśnie dzwonili do mnie z wynikami pappy. Niestety nie są dobre i ryzyko nam wzrosło :(Podobno dosyć znacznie, wyniki odbieram jutro. USG wyszło wczoraj bez zastrzezen. Teraz tylko natłok myśli. :(

@Lemonka27 na spokojnie, to ryzyko nie jest duże. Moja koleżanka miała 1:98 i lekarz poradził nie stresować sie bo to statystyka. W której bierze się dużo rzeczy pod uwagę. Urodziła przesliczna zdrowa coreczke. Dla spokoju przemysl amnio w dobrej placówce, bądź nifty/hormony jeśli masz fundusze. I jeszcze raz: "spokojnie" dzidzia czuje tak jak i Ty :*

Dziewczyny a czy zdążały wam się jakieś twardnienia macicy ? Miałam wrażenie ze dzisiaj z 2/3 razy mi stwardniał dół brzucha (tak jakby zrobił mi się dookoła twardy pasek ) nad spojeniem łonowym. Trwało to 3/4 sekundy. Nie bolało ale czułam. I nie wiem czy to jelita i gazy bo miałam problem z wypróżnieniem dzisiaj czy to
Właśnie macica. Najadłam się na wszelki wypadek nospy max i magnezu. Teraz brzuch mięciutki. To chyba za wcześnie na jakiekolwiek skurcze ? 15 t 3 D

reklama
Dziewczyny...
Właśnie dzwonili do mnie z wynikami pappy. Niestety nie są dobre i ryzyko nam wzrosło :(Podobno dosyć znacznie, wyniki odbieram jutro. USG wyszło wczoraj bez zastrzezen. Teraz tylko natłok myśli. :(
Nie martw się na zapas. Najważniejsze że usg wyszło dobrze ale musisz się zastanowić nad badaniami.
Dziewczyny a czy zdążały wam się jakieś twardnienia macicy ? Miałam wrażenie ze dzisiaj z 2/3 razy mi stwardniał dół brzucha (tak jakby zrobił mi się dookoła twardy pasek ) nad spojeniem łonowym. Trwało to 3/4 sekundy. Nie bolało ale czułam. I nie wiem czy to jelita i gazy bo miałam problem z wypróżnieniem dzisiaj czy to
Właśnie macica. Najadłam się na wszelki wypadek nospy max i magnezu. Teraz brzuch mięciutki. To chyba za wcześnie na jakiekolwiek skurcze ? 15 t 3 D
ja na jelita nieczuję twardnienia ale bardzo mnie bolał brzuch przy zatwardzeniu. Obserwuj i jeżeli Cię to będzie niepokoilo to nie zostaje nic innego jak jechać na ip.
Mnie już drugi dzień boli brzuch. Przypuszczam że to od rozciągania ale w pierwszej ciąży mnie aż tak nie bolał. Myślałam ze teraz będzie lżej skoro niedawno rodzilam i przez to przechodzilam. A tu klops.

Ostatnia edycja:
Do góry