reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Kalendarz dobrze liczy [emoji4] pierwsza faza cyklu to ta która jest ruchoma a druga czyli już po owulacji to ta która teoretycznie ma właśnie 14 dni [emoji4] teoretycznie bo u niektórych kobiet np mija 15 dni po owu [emoji6][emoji4]
Tylko ja jestem wybrykiem natury, bo majac cykle 23 dniowe to mam owu sama nie wiem kiedy, 23-14 wychodzi 9 dc :eek: ale ja mam chyba pozniej w 11 albo 12 owu

reklama
Mam przeczucie, że jak jest tak dużo drugich kreseczek i pięknych bet to dobrze wróży, oby wszystkim się udało :)

Jestem nowa i nie znam Was :) Długo się staracie o maleństwo? :)

Ja w tamtym roku próbowałam i nie mialam okresu ponad 50 dni ale nic nie wyszło, zwykle opóźnienie , później odpuscilismy i w tym roku od marca / kwietnia ale to tak z lekkim podejściem i po 1 przytulanku na owulacje dlatego nic nie wyszło a tak na maxa to od teraz ;) jestem po owulacji ;)

Kalendarz dobrze liczy [emoji4] pierwsza faza cyklu to ta która jest ruchoma a druga czyli już po owulacji to ta która teoretycznie ma właśnie 14 dni [emoji4] teoretycznie bo u niektórych kobiet np mija 15 dni po owu [emoji6][emoji4]

No to ja już nie wiem, bo skoro tak to mialam w niedzielę owu a Przytulanki były przed owu , bo licząc od przodu 14 dzień to przed, po i w trakcie były Przytulanki - no ale dopiero zaczęłam z tym liczeniem, wiec nie ogarniam :/

No to ja już nie wiem, bo skoro tak to mialam w niedzielę owu a Przytulanki były przed owu , bo licząc od przodu 14 dzień to przed, po i w trakcie były Przytulanki - no ale dopiero zaczęłam z tym liczeniem, wiec nie ogarniam :/
A ktory masz dzien cyklu dzisiaj i od ktorego zaczeliscie przytulanki? I jakiej dlugosci cykle masz mniej wiecej? Ostatni ile mial dni?

Dżasta nie odchudzaj się! Ja mam tylko 163 cm wzrostu... Poza tym przy moim Maluchu codziennie zaliczam bieg na 5 km. :D

Spokojnie jak się dobrze staraliscie to sex w dniu owu nie jest potrzebny [emoji4] nie startuj się na zapas, odpowiedź na pytanie Anety i zaraz będziesz miała wszystko wyliczone [emoji4]

Ja w pierwsza ciążę zaszłam z wagą 52 teraz mam 56 [emoji19] w ciąży przytylam nie wiele bo miałam cukrzycę ciążowa

reklama
Joanna!! Gratulacje ! Ale ja też tak czułam, że jesteś w ciąży [emoji16][emoji16]
Ja może już jutro zrobię test bo nie przeżyję chyba dłużej w niepewności [emoji12]
Jeżeli jestem w ciąży to poród na około 10 kwietnia [emoji5]

Do góry