reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Mały właśnie zasnął więc mam chwilę żeby odpisać. [emoji4]
Po pierwsze gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i pięknych bet. Oby po tym strasznym negatywny piątku nadszedł wspaniały tydzień samych pozytywów. [emoji6]
Po drugie Synuś ma tak zwaną jelitówkę. Dostaliśmy smecte i elektrolity. No i plus paracetamol i ibufen ci 4 godziny na zmianę na zbicie gorączki.
Po trzecie to padam na twarz. Zaliczyłam cztery wizyty w labo z próbką moczu Małego... Plus godzinny spacer w nadziei, że zaśnie. I tak oto o 8:30 wyjechałam z domu, a wróciłam o 17... Lekarze kurła.
No i wreszcie po czwarte mam dwa piękne testy i jutro rano idą w ruch!
A jak Wam minął dzień? Też taki zabiegany jak mój?

Po pierwsze gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i pięknych bet. Oby po tym strasznym negatywny piątku nadszedł wspaniały tydzień samych pozytywów. [emoji6]
Po drugie Synuś ma tak zwaną jelitówkę. Dostaliśmy smecte i elektrolity. No i plus paracetamol i ibufen ci 4 godziny na zmianę na zbicie gorączki.
Po trzecie to padam na twarz. Zaliczyłam cztery wizyty w labo z próbką moczu Małego... Plus godzinny spacer w nadziei, że zaśnie. I tak oto o 8:30 wyjechałam z domu, a wróciłam o 17... Lekarze kurła.
No to żeby Synek szybko wrócił do zdrówka.

Ja Ci mówię, będzie pozytyw jutro już się nie mogę doczekać [emoji7]

A ja Wam powiem że jakoś tak trochę entuzjazm mi opadł po tej dzisiejszej wizycie.

Ja w pracy i szybkie zakupy, więc mi minął spokojnie ;)
Ale Tobie po tym dzisiejszym ciężkim dniu, jutro należą Ci się 2 kreski na teście jak nic ;)
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści - skoro dziś się posypało tak ładnie tzn że zaczął nam się dobry tydzień i będą same pozytywy od dziś :D

No to żeby Synek szybko wrócił do zdrówka.

Ja Ci mówię, będzie pozytyw jutro już się nie mogę doczekać [emoji7]

A ja Wam powiem że jakoś tak trochę entuzjazm mi opadł po tej dzisiejszej wizycie.

Hej Natuś nie poddawaj się - pierwsza stymulacja i zajdziesz , zobaczysz :D
Skoro to działa i się już o tym przekonałaś tzn że i tym razem zadziała :D ;*

Dziewczyny! Cudowne wieści [emoji7] gratuluję Wam tych kreseczek i bet :)

Czytałam gdzieś, że niedługo lekarze będą potrafili określić za pomocą bety to, jaka jest płeć dziecka. Bo podobno beta szybciej przyrasta jak jest dziewczynka, więc
Elfoo1 może to dziewczynka ? [emoji16][emoji16] albo faktycznie bliźniaki hehe

Ja mówiłam Wam, że mnie ciągnie ten brzuch od dwóch dni i faktycznie mam takie uczucie ciągnięcia i jakby balona w środku brzucha, ale jestem w szoku, że to mogłyby być aż tak szybko te objawy!!! Przecież dopiero niecały tydzień temu były staranki [emoji5] to byłaby moja druga ciąża i faktycznie mam wrażenie, że nie wkręcam sobie tylko, że faktycznie coś tam już się dzieje w tym brzuszku [emoji173]️

reklama
Dziewczyny! Cudowne wieści [emoji7] gratuluję Wam tych kreseczek i bet :)

Czytałam gdzieś, że niedługo lekarze będą potrafili określić za pomocą bety to, jaka jest płeć dziecka. Bo podobno beta szybciej przyrasta jak jest dziewczynka, więc
Elfoo1 może to dziewczynka ? [emoji16][emoji16] albo faktycznie bliźniaki hehe

Ja mówiłam Wam, że mnie ciągnie ten brzuch od dwóch dni i faktycznie mam takie uczucie ciągnięcia i jakby balona w środku brzucha, ale jestem w szoku, że to mogłyby być aż tak szybko te objawy!!! Przecież dopiero niecały tydzień temu były staranki [emoji5] to byłaby moja druga ciąża i faktycznie mam wrażenie, że nie wkręcam sobie tylko, że faktycznie coś tam już się dzieje w tym brzuszku [emoji173]️

Noo kochana mamy nadzieję , że coś tam jest i jak bd testować to wynik musi być tylko jeden :D
A propo elfoo1 to pisała, że od końca owulacji do 1 bety było ok 1-1,5 tyg. więc może i Ty zrobisz bete pod koniec tego tygodnia to coś wyjdzie ?? ;)

Do góry