reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No i super ze wygladasz tak młodo:) pewnie jesteś szczuplutka, może niższa i odrazu sie wygląda jak dziewczynka:p tylko sie cieszyć:D
A facet tez potrafi wyglądać młodo, mój ma 27 lat a wciąż sie go o dowód w Polsce pytają jak kupuje alkohol:p
Skoro nie chcecie wiedzieć płci to chyba będziesz ekspertką w wyprawce unisex:) napewno się różne pomysły przydadzą innym
U mnie problem jest, bo ja wszystko już mam po dzieciach. Są małe, ja zawsze chciałam 3, więc trzymałam. Ale na początku kupowałam neutralne. A na później mam już i na chłopca i na dziewczynkę. Pewnie sama dla siebie coś kupię, bo nie wytrzymam :p

reklama
Ja tez trzymam po synku te najładniejsze rzeczy w razie jakby był chłopczyk ale duuuuzo sprzedałam bo tak naprawdę moda dziecięca sie również zmienia i czasami chce sie dokupić cos nowego, modnego, fajowskiego :) a prawie 5 lat różnicy jaka będzie u nas to sporo. Ty masz fajnie ze i po chlopczyku i po dziewczynce mozesz wykorzystać po raz kolejny dużo rzeczy, ale zawsze cos później może wpaść w oko :)

Ja tez trzymam po synku te najładniejsze rzeczy w razie jakby był chłopczyk ale duuuuzo sprzedałam bo tak naprawdę moda dziecięca sie również zmienia i czasami chce sie dokupić cos nowego, modnego, fajowskiego :) a prawie 5 lat różnicy jaka będzie u nas to sporo. Ty masz fajnie ze i po chlopczyku i po dziewczynce mozesz wykorzystać po raz kolejny dużo rzeczy, ale zawsze coś później może wpaść w oko :)
Nie patrzę na modę, bo moje i tak wiecznie brudne :p Jeszcze te niemowlęce to ok, ale później to cieżko bedzie znaleźć coś bez plam ;)

Nie patrzę na modę, bo moje i tak wiecznie brudne :p Jeszcze te niemowlęce to ok, ale później to cieżko bedzie znaleźć coś bez plam ;)
No i dobrze, niech sie bawią, ciuszki da sie wyprac. Jednak ja zawsze mam ubranka takie do przedszkola osobno i takie juz sprane po domu, a jeszcze inne gdzieś na porządne wyjście. Lubie jak mały ładnie wygląda no i z niego taki laluś troche choć ciuchami sie nie przejmuje ale z brudną buzią to z domu nie wyjdzie:p

No i dobrze, niech sie bawią, ciuszki da sie wyprac. Jednak ja zawsze mam ubranka takie do przedszkola osobno i takie juz sprane po domu, a jeszcze inne gdzieś na porządne wyjście. Lubie jak mały ładnie wygląda no i z niego taki laluś troche choć ciuchami sie nie przejmuje ale z brudną buzią to z domu nie wyjdzie:p
U mnie ciężko jest z dopieraniem :( Wszystkie błota ich, do tego flamastry, jedzenie itd.

reklama
A czy któraś z Was ma niskie tsh? Mi wyszło 0,313. Zawsze miałam w normie i nie wiem skąd się to wzięło. Ginekologa mam 10 października. Pokazywałam wyniki kardiologowi i dał mi skierowanie na rozszerzoną diagnostykę i usg. Ale może któraś z Was wie czy w ciąży są jakieś inne normy? Zawsze słyszałam, że za duże to złe.

Do góry