U mnie problem jest, bo ja wszystko już mam po dzieciach. Są małe, ja zawsze chciałam 3, więc trzymałam. Ale na początku kupowałam neutralne. A na później mam już i na chłopca i na dziewczynkę. Pewnie sama dla siebie coś kupię, bo nie wytrzymamNo i super ze wygladasz tak młodo pewnie jesteś szczuplutka, może niższa i odrazu sie wygląda jak dziewczynka tylko sie cieszyć
A facet tez potrafi wyglądać młodo, mój ma 27 lat a wciąż sie go o dowód w Polsce pytają jak kupuje alkohol
Skoro nie chcecie wiedzieć płci to chyba będziesz ekspertką w wyprawce unisex napewno się różne pomysły przydadzą innym
reklama
Na pewno 0,17?NT to przeziernosc ? U nas 0.17 to chyba dobrze
N
Natuś_ka
Gość
Ja tez trzymam po synku te najładniejsze rzeczy w razie jakby był chłopczyk ale duuuuzo sprzedałam bo tak naprawdę moda dziecięca sie również zmienia i czasami chce sie dokupić cos nowego, modnego, fajowskiego a prawie 5 lat różnicy jaka będzie u nas to sporo. Ty masz fajnie ze i po chlopczyku i po dziewczynce mozesz wykorzystać po raz kolejny dużo rzeczy, ale zawsze cos później może wpaść w oko
0.17cm jest napisaneNa pewno 0,17?
Nie patrzę na modę, bo moje i tak wiecznie brudne Jeszcze te niemowlęce to ok, ale później to cieżko bedzie znaleźć coś bez plamJa tez trzymam po synku te najładniejsze rzeczy w razie jakby był chłopczyk ale duuuuzo sprzedałam bo tak naprawdę moda dziecięca sie również zmienia i czasami chce sie dokupić cos nowego, modnego, fajowskiego a prawie 5 lat różnicy jaka będzie u nas to sporo. Ty masz fajnie ze i po chlopczyku i po dziewczynce mozesz wykorzystać po raz kolejny dużo rzeczy, ale zawsze coś później może wpaść w oko
Aha, czyli 1,7 to jak najbardziej ok Nigdy się nie spotkałam z takim określeniem Powyżej 3 to już jakieś ryzyko.0.17cm jest napisane
N
Natuś_ka
Gość
No i dobrze, niech sie bawią, ciuszki da sie wyprac. Jednak ja zawsze mam ubranka takie do przedszkola osobno i takie juz sprane po domu, a jeszcze inne gdzieś na porządne wyjście. Lubie jak mały ładnie wygląda no i z niego taki laluś troche choć ciuchami sie nie przejmuje ale z brudną buzią to z domu nie wyjdzieNie patrzę na modę, bo moje i tak wiecznie brudne Jeszcze te niemowlęce to ok, ale później to cieżko bedzie znaleźć coś bez plam
Od course że 2.10 dawaj znaka zaraz.ponwynikach. Ja mam.pozniej bo 15.20 też sie podzielęa nie przypadkiem 2.10?
ja mam 2.10 na 11:20
U mnie ciężko jest z dopieraniem Wszystkie błota ich, do tego flamastry, jedzenie itd.No i dobrze, niech sie bawią, ciuszki da sie wyprac. Jednak ja zawsze mam ubranka takie do przedszkola osobno i takie juz sprane po domu, a jeszcze inne gdzieś na porządne wyjście. Lubie jak mały ładnie wygląda no i z niego taki laluś troche choć ciuchami sie nie przejmuje ale z brudną buzią to z domu nie wyjdzie
reklama
A czy któraś z Was ma niskie tsh? Mi wyszło 0,313. Zawsze miałam w normie i nie wiem skąd się to wzięło. Ginekologa mam 10 października. Pokazywałam wyniki kardiologowi i dał mi skierowanie na rozszerzoną diagnostykę i usg. Ale może któraś z Was wie czy w ciąży są jakieś inne normy? Zawsze słyszałam, że za duże to złe.