reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Jeśli chodzi o te wątki to mam mieszane odczucia. Już kiedyś na czymś podobnym byłam, chyba na marcówkach napisałam co myślę o tym. Na tamtym forum zaczęły się zgrzyty, obrażanie jak któraś nie odpisała WSZYSTKIM dziewczynom, a bywało do nadrobienia naprawdę wiele stron, po kilkanaście to jest ponad setka postów i weź tu odpisz każdej jak wejdziesz wieczorem! Jeszcze do porodu było ok, zaczęło się później. Po porodzie były nowe obowiązki i coraz trudniej pisać, prowadzić wózek i klepać non stop na forum bądź siedzieć na placu zabaw ze starszymi i wisieć na forum. Doszło do tego, że spędzałam tu każdą wolną chwilę, bo musiałam ciągle nadrabiać. Jak przeczytałam 15 stron i się zbierałam do odpowiedzi to zapominałam co komu mam odpisać. Nie tylko ja, inne dziewczyny też tak miały i zaczęły pojawiać się coraz rzadziej, w końcu przestały. Dziewczyny przeszły na fb, gdzie już nie były anominowe. Dla mnie to dodatkowy problem, bo preferuję anonimowość. Na forum wstawiałyśmy zdjęcia swoje, swojej rodziny, swoich dzieci i właściwie uważam, że fotki tego typu nie są bezpieczne w sieci w dzisiejszych czasach. Zwłaszcza dzieci.
Z tamtymi dziewczynami zżyłam się bardzo i do dzisiaj pamiętam o nich.
Nie mówię, że nie przejdę z wami na nowe forum. Pewnie przejdę ;). Ale jeśli chodzi o fotki czy dane to ostrożnie, bo kto wie kto nas czyta???

Dodam, że podzieliłam się z tamtymi dziewczynami swoim życiem, swoją prywatnością... I to było przykre, że się wszystko rozpadło. Byłyśmy jak rodzina. Dlatego teraz wolę podchodzić z dystansem.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Zastanawiam się czy to dopiero owulacja czy co, ale od rana boli mnie prawy jajnik i napuchł mi brzuch. Nie mogę robić dużych kroków bo boli. Albo to owulacja dopiero albo może po tych staraniach jakoś brzuch odczuł i się regeneruje w ten sposób. Jak myślicie ? Bo na bóle związane z ciążą to chyba za wcześnie? Starania były we wtorek i w czwartek.

reklama
Hej dziewczyny
Zastanawiam się czy to dopiero owulacja czy co, ale od rana boli mnie prawy jajnik i napuchł mi brzuch. Nie mogę robić dużych kroków bo boli. Albo to owulacja dopiero albo może po tych staraniach jakoś brzuch odczuł i się regeneruje w ten sposób. Jak myślicie ? Bo na bóle związane z ciążą to chyba za wcześnie? Starania były we wtorek i w czwartek.

W mojej poprzedniej ciąży, miałam tak ogromny skorcz-ból jajnika ze nie mogłam się wyprostować- aż spanikowałam, co później okazało się ciąża, a ten ból implantacją

Do góry