reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Piłam cytrynową już w poprzedniej ciąży, i było ciężko nie chce wiedzieć jak smakuje ta zwykła [emoji28]Dziewczyny do tych krzywych polecam Wam glukozę o smaku cytrynowym, nawet nie wiedziałam, że takie cuda są ale faktycznie nie miałam jakoś problemów z wypiciem dla mnie najgorsze było to czekanie w tym laboratorium, czas się dłużył, ludzi od groma.
N
Natuś_ka
Gość
Serio jest to tak nie dobre? Ja w poprzedniej ciąży szlam ze strachem ze nie dam rady a dali mi buteleczke wielkości suropu, w smaku właśnie jak woda cytrynowa/pomarańczowa tylko ze z lodówki wiec smaku praktycznie nie było czuc a wypicie zajęło mi pol minuty
ale byłam przerażona bo właśnie slyszalam same straszne rzeczy o tej glukozie a tu jednak miła niespodzianka
Ja miałam krzywa już dwa razy w życiu (nie w ciąży). Jeśli ktoś w dzieciństwie kiedykolwiek zjadł cukrowego baranka na Wielkanoc to wypicie glukozy to żaden problem
generalnie tez uważam ze najgorsze jest to siedzenie tam przez dwie godziny...
Kalinova
Ja miałam krzywa już dwa razy w życiu (nie w ciąży). Jeśli ktoś w dzieciństwie kiedykolwiek zjadł cukrowego baranka na Wielkanoc to wypicie glukozy to żaden problemgeneralnie tez uważam ze najgorsze jest to siedzenie tam przez dwie godziny...
W pełni się zgadzam :-)
Ale trafiłaś z tym barankiem ja właśnie lubiłam podgryzać te cukrowe stworki na swieta i dlatego glukoza była do przejścia ;-)
Kalinova
Ja też muszę ta krzywa zrobić ą najgorsze jest to że nie mam z kim zostawić dzieci na te 2 godziny ą do domu raczej mi wrócić nie pozwolą
Chyba w zaleceniach jest, że masz być w stanie spoczynku siedzieć i mało co robić, więc może być ciężko.
Heda
W domu też mogę siedzieć... tyle że raczej mnie nie puszczą. A nie zostawię na 2 godziny młodej maluchami szczególne ż rana. A do 13 na czczo raczej nie wytrzymam. Chyba trzeba będzie czekać do końca września i dopiero zróbić badania. Ale póki co cukier mam ok. Wierzyłam.przez parę dni ż ranna i po posiłkach i na cukrzycę to nie wygląda póki co.Chyba w zaleceniach jest, że masz być w stanie spoczynku siedzieć i mało co robić, więc może być ciężko.
reklama
gosia1991
Witam
u mnie pierwsze wymioty zaliczone :// i to tylko po wypiciu wody i herbaty. Masakra;(