reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

U mnie cykle są strasznie jeszcze nie uregulowane po porodzie. I według tego cyklu który był 29 dniowy to termin bym miała na koniec marca a według 33dniowego na początek kwietnia dlatego ja już po teście i jeszcze z szansą na kwiecień [emoji6][emoji4]
No mi cykle też się jeszcze nie uregulowały, bo dopiero 3 @ miałam od porodu. Zalety karmienia piersią. [emoji3]

reklama
U mnie cykle są strasznie jeszcze nie uregulowane po porodzie. I według tego cyklu który był 29 dniowy to termin bym miała na koniec marca a według 33dniowego na początek kwietnia dlatego ja już po teście i jeszcze z szansą na kwiecień [emoji6][emoji4]
Jak u mnie sie nie uda to tez szansa na kwiecien nadal bedzie :). Takze troche tu jeszcze zabawie. Nie ukrywam, ze przydaloby sie tutaj troche wiecej pozytywnych testow :).

Czesc, ja dzisiaj zrobilam test ;)i negatywny, co mnie nie zaskoczylo. Mysle, ze dobrze zrobilam, dalo mi to do myslenia i nie bede leciala na bete jutro ani nie kupie kolejnego testu, bo ten lezal i kusil. Po prostu bede czekac na @ lub zrobie w nastepnym tygodniu test, jak myslicie? Ten test dzisiejszy mi pomogl, bo przestalam byc taka napalona :-). W poniedzialek @ sie ma pojawic wedlug typowego mojego cyklu. A moze tak naprawde @ bedzie pozniej, kto wie :tak:. W kazdym badz razie nie udaje twardej tylko po prostu sie nie przejmuje, mam dzieci i z ciaza mi sie tez nie pali :cool2:. Nie jest mi przykro :rolleyes:. Wlasciwie jak taka jestem twarda to bym mogla testowac kazdego dnia :laugh2: skoro negatyw na mnie nie dziala :):biggrin2:
Piersi mnie bola normalnie jak na @. Krosty tez jak na @. Znaki zaczynaja wskazywac inne rozwiazanie :rolleyes2:
Myślę że to dobry pomysł zaczekać na termin @ i zobaczyć a jak nie przyjdzie to zatestowac. Tylko skoro nie robisz bety jutro to co z impreza w sobotę? [emoji6]
A co do podejścia to takie jest najrozsadniejsze bo niestety chocbysmy chciały to niczego ani nie przyspieszymy ani nie wskazemy drogi gdzie co ma płynąć [emoji6][emoji16]

reklama
Myślę że to dobry pomysł zaczekać na termin @ i zobaczyć a jak nie przyjdzie to zatestowac. Tylko skoro nie robisz bety jutro to co z impreza w sobotę? [emoji6]
A co do podejścia to takie jest najrozsadniejsze bo niestety chocbysmy chciały to niczego ani nie przyspieszymy ani nie wskazemy drogi gdzie co ma płynąć [emoji6][emoji16]
Nie będę piła alko. Chociaż przed @ potencjalna ciąża jest bezpieczna, alkohol, leki nie dostają się do zarodka, tak natura to sobie obmyśliła, ale po co mam ryzkować, dla lampki wina? To nie mój styl :)

Do góry