reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Smile4u mój synek też ma 5 lat. Wie od początku bo u mnie brzuch olbrzymi. On pierwszy zauważył

Byłam w szpitalu z tym plamienie może. Ciąża żywa. 18 mm serducho bije. Plamienie prawdopodobnie od kochania i kaszlu.

Trochę się dziś skurczam więc leżę od rana z luteina.

Zjadam tone czosnku dziennie .Już mnie drażni jego zapach ale dzięki nie u już dziś duO lepiej się czuję.

I jak syn zareagował ? Trochę nie wiem jak to przekazać...[emoji1] w sumie to u mnie do dzisiaj nikt nie wiedział... Niemąż miał się dowiedzieć za 2 tygodnie w swoje urodziny, ale już dzisiaj nie wytrzymałam [emoji13] chyba do teraz jest w szoku [emoji13] reszta dowie się dopiero po 12tc...

Super, że serducho bije i wszystko jest OK! Odpoczywaj...

reklama
Ja mieszkam w Somerset, pół godz od Bath. 5 tyg mialas wizyte u midwife? No coś ty? to szybko. Ja dzwoniłam w 5tyg kazali zadzwonic w 6tyg. Jestem 7tydz i 2 dzien i jeszcze nie mam ustalonej wizyty. Ma przyjsc list...z tego co mowila kolo 10 września powinnam mieć pierwsze spotkanie z midwife. Jutro jade na usg do kliniki w Bristolu. Chyba jesteśmy podobny tydzien? Moja OM 12.07.
Moja OM 10.07 termin na 16.04
Ja też byłam zaskoczona jak mnie umówiła od razu na wizytę.

Ja w szpitalu. Byl sor... Jednak te bole nie sa takie normalne w ciazy. Na usg 2,5cm z bijacym sercem, ale kazali zostac.

reklama
Do góry