Każdy ma swoje zdanie, dla mnie żłobek to zło konieczne Ale aby każdemu było z tym dobrzeJa uważam że nie ma co demonizowac żłobka, wszystko tak na prawdę zależy od dziecka, niektóry 2latek super sobie radzi i świetnie się rozwija w towarzystwie rówieśników a inny 3latek nie jest gotowy na przedszkole i rozlake z rodzicem.
Mój synek 2 miesiące temu skończył dwa latka i też zaczyna przygodę ze żłobkiem od poniedziałku jak go zapisywalismy to raczej z musu bo pracowalam a teraz w ciąży jestem na l4 więc nie musiałam go wysyłać ale chce żeby spróbował i jeśli tylko mu się spodoba to bede go zawozic na kilka godzin dziennie, a jeśli będzie płakał i nie będzie chciał chodzić to go wpisze i tyle. Chociaż nie powiem stresa mam..
reklama
Szalona kobieto, tak się nad nami znęcałaś, nie chciałaś się pochwalić!! Jest serducho to już dobrze. Tak jak dziewczyny mówią owu mogłaś mieć później niż myślisz. Spokojnie czekaj na wizytę.
Moze macie racje.. ciesze sie bardzo ze jest serducho. Emocje na usg ogromne.. ale tak sie ucieszylam ze bije. Zastanawiam sie czy powtórzyć jutro ta bete czy faktycznie dac sobie spokoj.
Dać spokój.Moze macie racje.. ciesze sie bardzo ze jest serducho. Emocje na usg ogromne.. ale tak sie ucieszylam ze bije. Zastanawiam sie czy powtórzyć jutro ta bete czy faktycznie dac sobie spokoj.
kitty89
Fanka BB :)
Pewnie daj spokój, wystarczy Ci Juz stresówDać spokój.
Dziewczyno, wyluzuj. Działo się coś wcześniej? Skąd ta panika, po co robiłaś betę?A ktoras z Was ma pozniejsza ciaze niz taka ktora rowna sie z OM ? Martwi mnie trochę to
od OM mam 7t3d a ona twierdzi ze to 6t4d. bety nie kazala mi więcej robic. przeraza mnie jednak ta beta 5900
Mowilam, ze o tydzien mlodsze i przez to ta beta
Dziewczyny jak myslicie ?jest ok ? mimo mojej bety 5900 wg OM 7t 3d. a wedlug usg 6t.4d ? tak bardzo sie martwie beta jest strasznie niska.. jutro znowu ide sprawdzic
Nie rob juz bety. Po co ? Serce bije to czekaj na nastepna wizyte spokojnie.
reklama
Nie rob juz bety. Po co ? Serce bije to czekaj na nastepna wizyte spokojnie.
Ok nie panikuje juz.. ide spać. Dziś spokojnie juz