reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny ja już po wizycie. Ciąża żywa. Jest serduszko pięknie bijące. Z usg wychodzi 6t 4d. Mam zlecone badania, a karta ciąży zostanie założona przy następnej wizycie czyli za 4 tygodnie. Lekarz mówił, że wszystko w porządku a plamka krwi mogła pojawić się przy zagnieżdżaniu jeszcze. Od 5 rano nie spałam ze strachu... uff
Super wiadomości gratuluję [emoji3]

reklama
Kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty oby same pozytywne [emoji110] ja już przed pracą. Ale zimno brrr 11 stopni.
Ja narazie na etapie mdłości i wilczego głodu jednocześnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Też tak miałam przez jakiś tydzień. [emoji4] a teraz od tygodnia mdłości brak i myślałam że już mam ten etap za sobą, ale jednak dzis rano znów mnie dopadło.

Przerażasz mnie. U mnie jest lepiej i nie chcę żeby wróciło :szok:. Nie mogłam prać, gotować, sprzątać. Teraz nadrabiam i muszę stanąć na nogi, bo wrzesień i dzieciaki do szkoły i przedszkola.

Po wczorajszym cala noc nie spalam tak mnie mulilo, teraz znowu zwrot śniadania. Mnie tez to przeraza, nie nadaje sie do zycia. W oczach mi sie naczynka rozlaly, wygladam jakby mnie ktos uderzyl... Tydzien do wizyty ehh ale czas sie ciagnie. Szczerze mowiac nigdy nie pomyslalam, ze w ciazy sie tak zle czuje :p

Po wczorajszym cala noc nie spalam tak mnie mulilo, teraz znowu zwrot śniadania. Mnie tez to przeraza, nie nadaje sie do zycia. W oczach mi sie naczynka rozlaly, wygladam jakby mnie ktos uderzyl... Tydzien do wizyty ehh ale czas sie ciagnie. Szczerze mowiac nigdy nie pomyslalam, ze w ciazy sie tak zle czuje :p
Ja znosiłam dobrze poprzednie. Pierwsza to cudowna była. Nic mi nie dolegało. W drugiej jakieś mini mdłości, ale chyba nie można tego nazwać mdłościami w porównaniu do tych co teraz. I tak nie są bardzo silne tylko męczące, bo odbierają ochotę na robienie czegokolwiek. Jeden plus - nigdy nie wymiotowałam.

Ciekawe co u justixx. Obawiam się że ta cisza może nie być dobra wiadomością.

Ja nadal nic nie wiem. Byłam u gina ale miał cała poczekalnie pacjentek i obsuwe więc dostałam tylko receptę i widzimy się w poniedziałek. Mówiłam że zrobilam bęte to kazał wysyłam mu SMS z wynikiem. Także czekam aż się pojawi w necie.

Nie nadążam z pisaniem ale staram się być na bieżąco.
My siedzimy w hotelu w środku lasu z zasięgiem tu średnio wifi też nie najlepsze. Za to baseny, płace zabaw i dużo przestrzeni dla dzieci więc jest nawet fajne. Tylko szczerze to jestem strasznie zmęczona...i nie wiem czy to nie zasługa ciąży...

reklama
Ciekawe co u justixx. Obawiam się że ta cisza może nie być dobra wiadomością.

Ja nadal nic nie wiem. Byłam u gina ale miał cała poczekalnie pacjentek i obsuwe więc dostałam tylko receptę i widzimy się w poniedziałek. Mówiłam że zrobilam bęte to kazał wysyłam mu SMS z wynikiem. Także czekam aż się pojawi w necie.
Również się tego obawiam....
Czyli w poniedziałek usg? Proszę napisz od razu jak będzie wynik oraz jaki przyrost wyszedł, bo się i tak już tutaj od rana stresujemy czekaniem.

Do góry