reklama
Biegi93
Fanka BB :)
Cudownie widzisz, nie było się czym martwić przypomnij który jesteś tydzień ? Miałaś podany wymiar dzidziusia ?Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
To super wieści! Bardzo się cieszę
Biegi93
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
marcia331
Cudowne wieści. Bardzo się cieszę razem z Tobą! Teraz możesz spokojnie odetchnąćJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
N
Natuś_ka
Gość
Gratuluje odetchnij sobie i juz nie denerwuje wiecejJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Natalia91
No i widzisz wszystko jest tak jak powinno [emoji4] super bardzo się cieszę i gratulujęJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Biegi93
Pieknie ja mam jutro wizytę, będzie 9+1. Stresuje się, ale mam nadzieje ze wszystko będzie OkJestem 8+4, a CRL 1,74 cm. Według usg 8+1.
reklama
porcelana
CUDOWNIE [emoji173] [emoji173] [emoji173]Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!