Kasielka
Zaciekawiona BB
Hej. Dziewczyny ktoras z Was piersi bola mniej?
Mnie pobolewaja, raz mniej raz bardziej. Czasem w ogóle. Są jakby pełniejsze ale też specjalnie się nie powiększył.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Dziewczyny ktoras z Was piersi bola mniej?
Dokopałam się do usg z synem w tym samym tygodniu i dniu ciąży akurat byłam co teraz i wtedy zarodek miał 22 mm i od razu pokazywalo że ciąża starsza o tydzień. Na genetycznym wyszła ze starsza dwa tygodnie a urodził się jeszcze wcześniejA propo właśnie na wizytowym wątku przeczytałam ze maleństwo kitty w 8+4 tez ma 1,3cm, wiec ja chyba jakiegoś mutanta nosze ze tydzień różnicy a taki 'wielki'
Ja też ufam swojej gince, prowadziła mi pierwsza ciążę i nie wyobrazam sobie iść teraz do kogoś innego.Dzień dobry ja dziś zaczynam 6tc tak bym już chciała dzień wizyty, strasznie boję się że nie będzie serduszka
A tak po za tym mój rosołek już pyrka
Mi wszystkie usg wykonuje gin prowadząca, ufam jej. W pierwszej ciąży bardzo mi pomogła
Mnie bolą mniej, w ogóle mam wrażenie że teraz pobolewaja tylko co jakiś czas a na początku to ciągle mnie bolały. Ale skutki skolei teraz są dużo bardziej wrażliwe niż wcześniej.Hej. Dziewczyny ktoras z Was piersi bola mniej?
Tak, mnie przestały bolec, ale najbardziej mnie niepokoi ze minely mi nudności. W 6 tc to nie jest normalne. No nic, zobacze czy dzisiaj wrócą.Hej. Dziewczyny ktoras z Was piersi bola mniej?
Mnie bolą cały czas mniej więcej tak samo, czyli dość mocno. Sutki najbardziej czuję.Hej. Dziewczyny ktoras z Was piersi bola mniej?
Ja miałam różne dni jednego czułam się lepiej a innego nudności od rana do wieczora,wiec spokojnieTak, mnie przestały bolec, ale najbardziej mnie niepokoi ze minely mi nudności. W 6 tc to nie jest normalne. No nic, zobacze czy dzisiaj wrócą.
Tak, mnie przestały bolec, ale najbardziej mnie niepokoi ze minely mi nudności. W 6 tc to nie jest normalne. No nic, zobacze czy dzisiaj wrócą.
Tak, mnie przestały bolec, ale najbardziej mnie niepokoi ze minely mi nudności. W 6 tc to nie jest normalne. No nic, zobacze czy dzisiaj wrócą.