reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wiem, że synek nie kontroluje jeszcze zwieraczy, ale chcę spróbować go oswoić. Za pół roku jak już będzie to potrafił to będziemy mogli przejść do rzeczy, bo etap oswajania będzie miał za sobą. [emoji4]
A co do testowania... Wytrzymam!
Podziwiam za taka cierpliwość [emoji16] ja już nie testuje czekam ma termin @ i zobaczę co będzie [emoji16] tzn mam nadzieję że wytrzymam [emoji23] ale już się nie łudze raczej

reklama
U mnie zależy bo...jeżeli mam brać moje cykle po porodzie to 22 lipca ale jeżeli mam liczyć według owulacji w tym cyklu to 17 (bo owulacja występuje zawsze na 14 dni przed okresem-podobno) [emoji6][emoji16]
Podobno moze byc kilka dni roznicy, ja mam cykle 23 dniowe, bole okoloowulacyjne czuje w 12. Tylko nie wiem co te bole oznaczaja, a mianowicie jaki etap. A tak naprawde to mi sie wydaje, ze ja zachodze zaraz po okresie. Pewnie plemniki kilka dni przyzywaja, ale w pierwsza ciaze zaraz po okresie sie kochalismy i zaszlam.

Podobno moze byc kilka dni roznicy, ja mam cykle 23 dniowe, bole okoloowulacyjne czuje w 12. Tylko nie wiem co te bole oznaczaja, a mianowicie jaki etap. A tak naprawde to mi sie wydaje, ze ja zachodze zaraz po okresie. Pewnie plemniki kilka dni przyzywaja, ale w pierwsza ciaze zaraz po okresie sie kochalismy i zaszlam.
Dlatego właśnie biorę na to poprawkę. Nie wiem czy test z wczoraj dał wiarygodny wynik albo czy ten z dzisiaj jest prawdziwy oba zrobione przed terminem oba po południu [emoji16]

Ja przed porodem miałam cykle 33 dni. Teraz pierwszy okres po ciąży miałam w kwietniu. Potem 33 dni cykl i 37 dni cykl. Także nawet do końca nie wiem jak będzie. Ale liczę na powrót do cyklu 33 dni.

reklama
Do góry