reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Od rana do 15 jestem w pracy. Pozniej odbieram córki od mamy i od 16 domowe obowiązki i zabawa z dziećmi. Tak mija dzień za dniem. Wieczorami chwila dla siebie na rozmyslania i dla męża o ile jest w domu

reklama
Dobra to ja też tak na wyrost ale mooooze dołączę do Was [emoji4] dzisiaj testowalam chociaż do terminu @ jeszcze pięć dni ale wyszła druga bardzo blada kreska i hmm termin na 01.04 o ile wszystko pójdzie dobrze bo zaczekam z cieszeniem się do poniedziałku-wtorku. I gdyby faktycznie to była ciąża to będzie ona z wpadki [emoji87] ale z mężem oczywiście [emoji23] trzymam że Was kciuki. I odezwę się jak będzie dobrze we wtorek [emoji11]

Dobra to ja też tak na wyrost ale mooooze dołączę do Was [emoji4] dzisiaj testowalam chociaż do terminu @ jeszcze pięć dni ale wyszła druga bardzo blada kreska i hmm termin na 01.04 o ile wszystko pójdzie dobrze bo zaczekam z cieszeniem się do poniedziałku-wtorku. I gdyby faktycznie to była ciąża to będzie ona z wpadki [emoji87] ale z mężem oczywiście [emoji23] trzymam że Was kciuki. I odezwę się jak będzie dobrze we wtorek [emoji11]
Skoro wyszła już blada kreska to chyba juz można gratulować :-). Długie masz cykle? Bo tak szybko kreska się pojawiła. Owulacja musiała być wcześnie. W które dni się staraliście? :-)

Skoro wyszła już blada kreska to chyba juz można gratulować :-). Długie masz cykle? Bo tak szybko kreska się pojawiła. Owulacja musiała być wcześnie. W które dni się staraliście? :-)
W zasadzie to się nie staraliśmy [emoji87]owszem planowaliśmy sie zaczac starac ale tak gdzieś dopiero w grudniu [emoji4] po porodzie moje cykle są 33 dniowe ale w tym musiał być 29 dniowy czyli taki jak miałam przed ciąża i dlatego pewnie zaskoczyło [emoji16]

Niby już można ale to zawsze jest jeszcze przed terminem @ więc wolę jeszcze nie zapeszac [emoji6][emoji4]

Fajnie :-). Wiesz ile kobiet by chciało być na twoim miejscu :-). Tak łatwo zajść. Ja też nie miałam problemów. A jak jest teraz to się okaże niedługo.

Fajnie :-). Wiesz ile kobiet by chciało być na twoim miejscu :-). Tak łatwo zajść. Ja też nie miałam problemów. A jak jest teraz to się okaże niedługo.
Wiem jak to jest bo pierwsza ciąża to było 1.5 roku starań i dopiero jak dostałam tabletki clo i zastrzyk na pęknięcie to się udało. A teraz totalne zaskoczenie ale to chyba zasługa tego że się właśnie nie staraliśmy i jest [emoji4] trzymam kciuki i za Ciebie [emoji4] kiedy myślisz testować?

Gratulacje!!! [emoji16]

reklama
Wiem jak to jest bo pierwsza ciąża to było 1.5 roku starań i dopiero jak dostałam tabletki clo i zastrzyk na pęknięcie to się udało. A teraz totalne zaskoczenie ale to chyba zasługa tego że się właśnie nie staraliśmy i jest [emoji4] trzymam kciuki i za Ciebie [emoji4] kiedy myślisz testować?
Właśnie nie wiem kiedy testować, mam krótkie cykle, a ostatni był 6 dni dłuższy i nie wiem czy testować według typowych dla mnie czy ten długi uwzględnić. Bo z jednej strony chciałabym testować zakładając, że krótki cykl będzie, bo bym po prostu mogła zatestować szybciej ;). Niby jestem cierpliwa, ale chyba udaję przed samą sobą ;). Niedługo też mamy imprezę, więc nie wiem czy mogłabym napić się winka czy już odpada. Dziś dopiero 13 dzień cyklu.

Do góry