reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Dobra to ja też tak na wyrost ale mooooze dołączę do Was [emoji4] dzisiaj testowalam chociaż do terminu @ jeszcze pięć dni ale wyszła druga bardzo blada kreska i hmm termin na 01.04 o ile wszystko pójdzie dobrze bo zaczekam z cieszeniem się do poniedziałku-wtorku. I gdyby faktycznie to była ciąża to będzie ona z wpadki [emoji87] ale z mężem oczywiście [emoji23] trzymam że Was kciuki. I odezwę się jak będzie dobrze we wtorek [emoji11]
Skoro wyszła już blada kreska to chyba juz można gratulować :-). Długie masz cykle? Bo tak szybko kreska się pojawiła. Owulacja musiała być wcześnie. W które dni się staraliście? :-)Dobra to ja też tak na wyrost ale mooooze dołączę do Was [emoji4] dzisiaj testowalam chociaż do terminu @ jeszcze pięć dni ale wyszła druga bardzo blada kreska i hmm termin na 01.04 o ile wszystko pójdzie dobrze bo zaczekam z cieszeniem się do poniedziałku-wtorku. I gdyby faktycznie to była ciąża to będzie ona z wpadki [emoji87] ale z mężem oczywiście [emoji23] trzymam że Was kciuki. I odezwę się jak będzie dobrze we wtorek [emoji11]
Natalia91
W zasadzie to się nie staraliśmy [emoji87]owszem planowaliśmy sie zaczac starac ale tak gdzieś dopiero w grudniu [emoji4] po porodzie moje cykle są 33 dniowe ale w tym musiał być 29 dniowy czyli taki jak miałam przed ciąża i dlatego pewnie zaskoczyło [emoji16]Skoro wyszła już blada kreska to chyba juz można gratulować :-). Długie masz cykle? Bo tak szybko kreska się pojawiła. Owulacja musiała być wcześnie. W które dni się staraliście? :-)
Natalia91
Wiem jak to jest bo pierwsza ciąża to było 1.5 roku starań i dopiero jak dostałam tabletki clo i zastrzyk na pęknięcie to się udało. A teraz totalne zaskoczenie ale to chyba zasługa tego że się właśnie nie staraliśmy i jest [emoji4] trzymam kciuki i za Ciebie [emoji4] kiedy myślisz testować?Fajnie :-). Wiesz ile kobiet by chciało być na twoim miejscu :-). Tak łatwo zajść. Ja też nie miałam problemów. A jak jest teraz to się okaże niedługo.
Gratulacje!!! [emoji16]Dobra to ja też tak na wyrost ale mooooze dołączę do Was [emoji4] dzisiaj testowalam chociaż do terminu @ jeszcze pięć dni ale wyszła druga bardzo blada kreska i hmm termin na 01.04 o ile wszystko pójdzie dobrze bo zaczekam z cieszeniem się do poniedziałku-wtorku. I gdyby faktycznie to była ciąża to będzie ona z wpadki [emoji87] ale z mężem oczywiście [emoji23] trzymam że Was kciuki. I odezwę się jak będzie dobrze we wtorek [emoji11]
Natalia91
Będę dziękować w poniedziałek [emoji8]Gratulacje!!! [emoji16]
reklama
Właśnie nie wiem kiedy testować, mam krótkie cykle, a ostatni był 6 dni dłuższy i nie wiem czy testować według typowych dla mnie czy ten długi uwzględnić. Bo z jednej strony chciałabym testować zakładając, że krótki cykl będzie, bo bym po prostu mogła zatestować szybciej . Niby jestem cierpliwa, ale chyba udaję przed samą sobą . Niedługo też mamy imprezę, więc nie wiem czy mogłabym napić się winka czy już odpada. Dziś dopiero 13 dzień cyklu.Wiem jak to jest bo pierwsza ciąża to było 1.5 roku starań i dopiero jak dostałam tabletki clo i zastrzyk na pęknięcie to się udało. A teraz totalne zaskoczenie ale to chyba zasługa tego że się właśnie nie staraliśmy i jest [emoji4] trzymam kciuki i za Ciebie [emoji4] kiedy myślisz testować?