reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyznaWow :O No to nieźle... dowiedzieć się tak późno - ale co miała normalnie okres przez te 8 miesięcy ?? I żadnych objawów ??
Dżasta :)
Ja słyszałam że może pojawić się plamienie w terminie w którym miałaby być @ i właśnie może tak być do 3 miesiąca ciąży
No to może i tak jest , ale ja miałam normalny obfity okres i 1 dzień przed i ostatni dzień takie plamienia były a nigdy tak nie miałam a zwykle mam 6dni okres a teraz z tymi dwoma dniami plamienia wyszło 8 i nie wiem czemu :/
Dżasta :)
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna
Hmm.. no tak jak problemy hormonalne są to ciężko połączyć fakty tym bardziej jak się ktoś nie stara o dziecko, więc go nie oczekuje. No ja miałam w tamtym roku zaburzenia okresu po powrocie z Holandii , jeden miesiąc w ogóle nie miałam okresu w czerwcu , a później próbowaliśmy w wakacje i też we wrześniu nie miałam okresu i myślałam , że to ciąża i ponad 50dni nie było okresu, ginekolog wysłała mnie na BhCG i wyszedł niski i zaraz okres dostałam :/ i odpuściliśmy bo znowu wyjechaliśmy do pracy, a teraz ponawiamy starania
Nataliag339
Natalia nie daj się wytrzymała! A kiedy na masz planowaną@?
Natalia91
No właśnie to wszystko zależy bo normalnie po porodzie mam cykle 33dniowe ale w tym owulacja była napewno wcześniej woec obstawiam że 17 będzie @ albo nie będzie [emoji6]Troszkę wygląda jak zalany ale ja bym powtórzyłaktóry dziś dc u Ciebie?
Natalia91
Albo 17 albo 22 [emoji4]Natalia nie daj się wytrzymała! A kiedy na masz planowaną@?
Nataliag339
U mnie 23. Ciekawe czy wytrzymamy z testami tak długo. Ja jeszcze nie kupiłam to nie korci.
reklama