reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Wow :O No to nieźle... dowiedzieć się tak późno - ale co miała normalnie okres przez te 8 miesięcy ?? I żadnych objawów ??
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna

Ja słyszałam że może pojawić się plamienie w terminie w którym miałaby być @ i właśnie może tak być do 3 miesiąca ciąży

No to może i tak jest , ale ja miałam normalny obfity okres i 1 dzień przed i ostatni dzień takie plamienia były a nigdy tak nie miałam a zwykle mam 6dni okres a teraz z tymi dwoma dniami plamienia wyszło 8 i nie wiem czemu :/

Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna

Hmm.. no tak jak problemy hormonalne są to ciężko połączyć fakty tym bardziej jak się ktoś nie stara o dziecko, więc go nie oczekuje. No ja miałam w tamtym roku zaburzenia okresu po powrocie z Holandii , jeden miesiąc w ogóle nie miałam okresu w czerwcu , a później próbowaliśmy w wakacje i też we wrześniu nie miałam okresu i myślałam , że to ciąża i ponad 50dni nie było okresu, ginekolog wysłała mnie na BhCG i wyszedł niski i zaraz okres dostałam :/ i odpuściliśmy bo znowu wyjechaliśmy do pracy, a teraz ponawiamy starania :)

reklama
Ja też mam, ale też wytrzymam [emoji6] do wtorku przynajmniej i zobaczymy co będzie chociaż jakoś się nie łudze już ale tak o potowarzysze wam jeszcze

Do góry