Joannaa24
Fanka BB :)
Ja tak samo. [emoji4]To ja chyba jestem oazą spokoju, na wizytach mam ok 100/60 ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo. [emoji4]To ja chyba jestem oazą spokoju, na wizytach mam ok 100/60 ;-)
Szalejesz...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]@sky_84 o niee jaki dramat.
cukier o smaku cukru? coli? ehh..
to już mogliby wymyślec dajmy na to glukoze o smaku whisky, ewentualnie winka
Dla mnje tez najgorzej bylo. Wysiedziec. Tylek mnie bolał :ONie ma co straszyć glukoza, bo u każdego to inaczej wyglada. Ja już miałam trzy razy w życiu, w tym raz w tej ciąży, zawsze miałam zwykła, nigdy nie dodawałam cytryny. Dla mnie najgorsze jest to siedzenie dwie godziny...
A jak ostatnio byłam u lekarki to dostałam ulotkę ze jest glukoza o smaku coli [emoji15] to musi być dopiero obrzydliwe...
Jest dokładnie tak, jak mówisz, ale jakoś daję radę. W poniedziałek jadę do kontroli i mam nadzieję, że to coś dało. Tak poza tym, pisałam z lekarzem prowadzącym ciąże i napisał mi, że skoro dzidziuś dał radę na początku, kiedy było źle, to teraz też sobie poradzi i że nie mam się martwić, bo nie jest jeszcze źle.@Biegi93 no narobiłaś
@Ewunia1981 faktycznie bardzo dużo przeszłas, jeszcze temat dzieci to jest taki najbardziej bolesny , stresujacy i wogole
@sandra1234 wszystko idzie w dobrym kierunku ! Jak Ty wypiłaś 6l wody to chyba nic nie robisz tylko kiblek odwiedzasz
A jakie wyszły Wam wyniki krzywej cukrowej ?Dla mnie największy problem z tą glukoza znaleźć na to czas... wypicie jej nie jest straszne a siedzenie 2 godziny w ciszy z książka....[emoji7][emoji847] super sprawa...[emoji23][emoji23] prawie jak relax w spa....