reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
ja 13 grudnia mam wizytę wiec chyba mi już da skierowanie, będę wtedy w 23 tc, więc akurat na święta mnie czeka powtórka z rozrywki :D ciekawe jakie teraz wyniki bo wcześniejsze były na pograniczu.

Ja planuje zrobić w poniedziałek. Będę wtedy 24+1. Już mnie trzęsie na sama myśl...... [emoji52]
ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.

ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.
Chyba nie ma to wpływu, jeśli wszystko dobrze pracuje to można jeść cukier w kostkach:p ale na kilogramach napewno sie święta odbiją jeśli sobie pozwolimy:laugh2:

Ja bym zrobiła przed świętami. Jak sobie pofolgujesz w święta może wyjść ponad normę.

Ja myśle ze trzeba zrobić „normalnie” ;-) lepiej niech wyjdzie co ma wyjść. Osobiście nie planuję jakoś szczególnie zmieniać diety przed badaniem. Wiem tylko ze trzeba na czczo być no i potem swoje odsiedzieć w poczekalni i nawet ruszać sie nie za bardzo wolno [emoji52]

Czytam o tych waszych szyjkach jeszcze i tak sobie myśle od ilu to tych cm sie trzeba martwić? Mnie moja gin bada zawsze i mówi ze ok po czym wpisuje w kartę 3 cm. Na usg połówkowym wyszło ponad 4. Rozumiem ze to „błąd pomiarów” ale w końcu 3 jest ok czy to raczej na dolnych granicach?

Ja myśle ze trzeba zrobić „normalnie” ;-) lepiej niech wyjdzie co ma wyjść. Osobiście nie planuję jakoś szczególnie zmieniać diety przed badaniem. Wiem tylko ze trzeba na czczo być no i potem swoje odsiedzieć w poczekalni i nawet ruszać sie nie za bardzo wolno [emoji52]
wiesz, w święta to nie będzie normalnie;)

reklama
Do góry