reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
ja 13 grudnia mam wizytę wiec chyba mi już da skierowanie, będę wtedy w 23 tc, więc akurat na święta mnie czeka powtórka z rozrywki :D ciekawe jakie teraz wyniki bo wcześniejsze były na pograniczu.

Ja planuje zrobić w poniedziałek. Będę wtedy 24+1. Już mnie trzęsie na sama myśl...... [emoji52]
ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.

ja mam zrobić przed wizyta, którą mam zaraz po świętach. muszę doczytać czy sposób odżywiania ma wpływ na wynik. a może wy wiecie? w święta jest tyle dobrych rzeczy. a co do badania: grunt to nastawienie. pójdę, wypiję, odsiedzę.
Chyba nie ma to wpływu, jeśli wszystko dobrze pracuje to można jeść cukier w kostkach:p ale na kilogramach napewno sie święta odbiją jeśli sobie pozwolimy:laugh2:

Ja bym zrobiła przed świętami. Jak sobie pofolgujesz w święta może wyjść ponad normę.

Ja myśle ze trzeba zrobić „normalnie” ;-) lepiej niech wyjdzie co ma wyjść. Osobiście nie planuję jakoś szczególnie zmieniać diety przed badaniem. Wiem tylko ze trzeba na czczo być no i potem swoje odsiedzieć w poczekalni i nawet ruszać sie nie za bardzo wolno [emoji52]

Czytam o tych waszych szyjkach jeszcze i tak sobie myśle od ilu to tych cm sie trzeba martwić? Mnie moja gin bada zawsze i mówi ze ok po czym wpisuje w kartę 3 cm. Na usg połówkowym wyszło ponad 4. Rozumiem ze to „błąd pomiarów” ale w końcu 3 jest ok czy to raczej na dolnych granicach?

Ja myśle ze trzeba zrobić „normalnie” ;-) lepiej niech wyjdzie co ma wyjść. Osobiście nie planuję jakoś szczególnie zmieniać diety przed badaniem. Wiem tylko ze trzeba na czczo być no i potem swoje odsiedzieć w poczekalni i nawet ruszać sie nie za bardzo wolno [emoji52]
wiesz, w święta to nie będzie normalnie;)

reklama
Do góry