reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Może i tak, ale mi bez leków nigdy nic nie mija. Mam swoje sprawdzone antybiotyki. Wiem, że po Augmentin lub Duomoxie jutro będzie lepiej. A akurat te dwa antybiotyki są w bezpiecznej grupie. Nie mogę się bardziej załatwić, a w moim przypadku domowe sposoby, herbatki z czosnkiem, płukanki z soli itp to sobie mogę wsadzić w cztery litery [emoji23]
Już mi pod 39 dochodzi. Trochę pospałam, spociłam się bardzo i tak jutro jeszcze pewnie też się będę męczyła.

Pozdrawiam Was wszystkie, gratuluję nowym koleżankom. Trzymajcie za mnie kciuki żeby szybko mi minęło [emoji22]

Trzymamy kciuki za Twoje zdrówko :)

reklama
A ja dzisiaj powitalam koleżankę z która widziałam sie jakieś 5 lat temu, po jakimś czasie powiedziałam jej ze jestem wciaży a ona mi na to ze jak tylko mnie zobaczyła to chciała sie spytac czy jestem wciaży ale było jej glupio:p żebym tego źle nie odebrała
Stwierdziła ze poznała po oczach i ze będzie dziewczynka:p ciekawe czy takie przeczucia innych sie sprawdzają:D podobno to tak jak z kimś zakochanym, ze po oczkach widać:p

A ja dzisiaj powitalam koleżankę z która widziałam sie jakieś 5 lat temu, po jakimś czasie powiedziałam jej ze jestem wciaży a ona mi na to ze jak tylko mnie zobaczyła to chciała sie spytac czy jestem wciaży ale było jej glupio:p żebym tego źle nie odebrała
Stwierdziła ze poznała po oczach i ze będzie dziewczynka:p ciekawe czy takie przeczucia innych sie sprawdzają:D podobno to tak jak z kimś zakochanym, ze po oczkach widać:p
Ciekawe jak niektórzy ludzie to widzą u innych? Wkrótce sie okaże czy płeć się potwierdzi :rolleyes:
A jak się czujesz?

O Wow ale nieźle :D
No niektórzy tak mają , że widzą po kimś - ciekawe to jest , ale tak jak mówisz może umie czytać z oczu ;)

To ja też leczę siebie i dzieci naturalnie. Antybiotyk może miałam z 2 razy w życiu. Tfu tfu nie choruję, raz w roku może jakiś katar i kaszel złapię, ale zawsze wyleczę się sama. Nas bańki stawiają na nogi. I czosnek, super na wszystko.

Ale to moje ancymonki ostatnio dają w kość. Już brakuję mi czasem do nich cierpliwości...

reklama
U mnie tez duzo osob mowilo, ze od razu wiedzieli, ale zawsze mówili dopiero jak powiedzialam, ze jestem w ciazy. Gdyby mi ktos to powiedzial, zanim ja poinformuję o ciąży, to mogłabym w to uwierzyc.

Co do leczenia się. Jestem nadal mamą karmiącą piersią, więc lecze sie domowymi sposobami :)

Do góry