reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczynki dziś prawie cały dzień mam bardzo twardy brzuch. Puszcza jak małe wariuje. Ja ogólnie nie czuje tej twardości dopiero jak leżę na plecach i sprawdzę ręką.
To jest bardzo niebezpieczne?
Biorę magnez w poniedzialek miałam wizytę

reklama
Dziewczynki dziś prawie cały dzień mam bardzo twardy brzuch. Puszcza jak małe wariuje. Ja ogólnie nie czuje tej twardości dopiero jak leżę na plecach i sprawdzę ręką.
To jest bardzo niebezpieczne?
Biorę magnez w poniedzialek miałam wizytę
Może być niebezpieczne a może być normalne. Ja tak miałam ostatnio więc wzięłam nospe i przeszło. Ciężko tak stwierdzić. Odpocznij, polez i obserwuj a jak coś to ip.

a takie pytanie - wiem że któraś już miała polowkowe za sobą? chyba że to takie przy okazji wizyty a te długie polowkowe będzie niebawem ;)

@Kalinova ? dobrze pamiętam?

można w razie czego już wrzucić relacje z wizyty na wątek polowkowy :)

Ja miałam zwykłą wizytę, połówkowe mam teraz 16.11 a @Biegi93 miala już połówkowe :-)

Ooooo super! a z jakiego miasta ja z Gdyni
My pół roku temu ewakuowalismy się z Gdyni. Szukaliśmy większego M. Ale w gdyni ceny kosmiczne teraz mieszkanie jakieś 2km od Gdyni [emoji12]. Ale udało nam się znaleźć fajne mieszkanie w dobrej cenie. Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić i chętnie bym wróciła do starego mieszkania tyle że z naszą ekipa ciężko by się tam pomieścić..

Czytam was już od pewnego czasu. Chcę się przywitać. Jestem w 16 t i 2 d ciąży. Oczekuję drugiego dziecka po dluuuuugich staraniach. Termin porodu 25-28.04.2019
Witamy [emoji4] napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś? W jakim wieku masz pierwsza pociechę?

A ja wczoraj cały dzień czułam jak łapały mnie bóle z więzadeł, wcześniej miałam takie tylko przy za szybkim wstawaniu ale wczoraj to już nie miało znaczenia czy leżę czy nie to i tak bolało [emoji52]

Mam pytanie bo ja albo będę mieć teraz spokojniejszy egzemplarz albo nie wiem [emoji16] czuje ruchy ale bardzo sporadycznie raz bardzo delikatne raz troszkę mocniejsze ale tylko sporadycznie, na ostatniej wizycie miałam łożysko na przedniej scianie więc sobie to tym tłumacze ale i tak mnie to zastanawia

Mi tez brzuch twardnieje. Czuje nieraz, ze od góry robi się jaj skała. W piątek idę na połówkowe i musze o to zapytac. Z córką tez tak bylo, ale chyba przy koncowcw ciazy. ;)

reklama
Do góry