reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczynki dziś prawie cały dzień mam bardzo twardy brzuch. Puszcza jak małe wariuje. Ja ogólnie nie czuje tej twardości dopiero jak leżę na plecach i sprawdzę ręką.
To jest bardzo niebezpieczne?
Biorę magnez w poniedzialek miałam wizytę

reklama
Dziewczynki dziś prawie cały dzień mam bardzo twardy brzuch. Puszcza jak małe wariuje. Ja ogólnie nie czuje tej twardości dopiero jak leżę na plecach i sprawdzę ręką.
To jest bardzo niebezpieczne?
Biorę magnez w poniedzialek miałam wizytę
Może być niebezpieczne a może być normalne. Ja tak miałam ostatnio więc wzięłam nospe i przeszło. Ciężko tak stwierdzić. Odpocznij, polez i obserwuj a jak coś to ip.

a takie pytanie - wiem że któraś już miała polowkowe za sobą? chyba że to takie przy okazji wizyty a te długie polowkowe będzie niebawem ;)

@Kalinova ? dobrze pamiętam?

można w razie czego już wrzucić relacje z wizyty na wątek polowkowy :)

Ja miałam zwykłą wizytę, połówkowe mam teraz 16.11 a @Biegi93 miala już połówkowe :-)

Ooooo super! a z jakiego miasta ja z Gdyni
My pół roku temu ewakuowalismy się z Gdyni. Szukaliśmy większego M. Ale w gdyni ceny kosmiczne teraz mieszkanie jakieś 2km od Gdyni [emoji12]. Ale udało nam się znaleźć fajne mieszkanie w dobrej cenie. Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić i chętnie bym wróciła do starego mieszkania tyle że z naszą ekipa ciężko by się tam pomieścić..

Czytam was już od pewnego czasu. Chcę się przywitać. Jestem w 16 t i 2 d ciąży. Oczekuję drugiego dziecka po dluuuuugich staraniach. Termin porodu 25-28.04.2019
Witamy [emoji4] napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś? W jakim wieku masz pierwsza pociechę?

A ja wczoraj cały dzień czułam jak łapały mnie bóle z więzadeł, wcześniej miałam takie tylko przy za szybkim wstawaniu ale wczoraj to już nie miało znaczenia czy leżę czy nie to i tak bolało [emoji52]

Mam pytanie bo ja albo będę mieć teraz spokojniejszy egzemplarz albo nie wiem [emoji16] czuje ruchy ale bardzo sporadycznie raz bardzo delikatne raz troszkę mocniejsze ale tylko sporadycznie, na ostatniej wizycie miałam łożysko na przedniej scianie więc sobie to tym tłumacze ale i tak mnie to zastanawia

Mi tez brzuch twardnieje. Czuje nieraz, ze od góry robi się jaj skała. W piątek idę na połówkowe i musze o to zapytac. Z córką tez tak bylo, ale chyba przy koncowcw ciazy. ;)

reklama
Do góry