reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

No dobra nie wytrzymam :p
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze :p
Nie staraliśmy sie jakoś specjalnie no ale tez nie uwazalismy za bardzo. Chcemy drugie bobo więc czekam z niecierpliwością czy to juz. Corka wyszła nam za pierwszym podejściem, jestem ciekawa czy teraz tez tak pojdzie gładko.
Myslicie ze jutro rano warto testowac? Kupiłam test o czułości 10.

Buziaki!

reklama
No dobra nie wytrzymam :p
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze :p
Nie staraliśmy sie jakoś specjalnie no ale tez nie uwazalismy za bardzo. Chcemy drugie bobo więc czekam z niecierpliwością czy to juz. Corka wyszła nam za pierwszym podejściem, jestem ciekawa czy teraz tez tak pojdzie gładko.

Buziaki!

Witaj :)
Ja bym się wstrzymała do dnia przyjścia @ i wtedy zatestowała :) ja mam 21 dc więc jeszcze trochę mi zostało, ale jakoś nie ciągnie mnie do testowania mimo, że mam testy w szufladzie :p bo wiem , że i tak negatywny wyjdzie to szkoda mi testu :p

Przyko córce testowałam 3 dni przed @ i od razu wyszło i to wieczorem :p. Dopóki o tym nie myślałam to bylo ok, ale pare dni temu mialam bóle jak na okres i juz zaczynam wariowac czy to nie zagniezdzenie zarodka za pierwszym razem bylam spokojniejsza jakas.

No dobra nie wytrzymam [emoji14]
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze [emoji14]

Buziaki!
A ja bym spróbowała jutro i w dzień planowanej miesiączki [emoji4]

Przyko córce testowałam 3 dni przed @ i od razu wyszło i to wieczorem :p. Dopóki o tym nie myślałam to bylo ok, ale pare dni temu mialam bóle jak na okres i juz zaczynam wariowac czy to nie zagniezdzenie zarodka za pierwszym razem bylam spokojniejsza jakas.

Oo no to super jak wyszło wcześniej :)
No to zrobisz jak uważasz, skoro wcześniej wyszło Ci 3 dni przed @ to może i tym razem coś wyjdzie ;)
A może i ja się skuszę wcześniej zrobić ? :p hehe

Chyba tak zrobie, bo pewnie i tak nie wytrzymam. Chciałam dzis ale byłam tak zaspana ze wysikalam sie i potem juz pomyslalam, ze lepiej nie. Kolejny dzien do przodu :p obiecałam sobie ze tym razem wytrzymam no i co, znowu nie dam rady

Czy tylko ja tak glupieje przy kolejnej domniemanej ciąży? Tez tak macie ze kolejne sa bardziej stresujące?

Dżasta, tak po „fachowemu” liczymy od 1 dnia ostatniej miesiączki wiec serduszko powinno być juz w 7 tygodniu licząc od @.

Oczekująca- witamy Cię [emoji6] z tym testem można zaryzykować, ale koniecznie z rańca :) chyba, że nie chcesz tak jak ja sobie skomplikować, to lepiej poczekaj jeszcze ze dwa dni [emoji5] ja zrobiłam wczoraj, a do @ mam jeszcze tydzień. No i niestety kreseczki nie było. Wczoraj trochę z tego powodu było mi przykro, zaczęło się rozkminianie. Ale tak właściwie ja czuję, że jestem w ciąży, mam sporo objawów więc staram się nie dopuszczać do siebie negatywnych myśli. Lekki ból jak na @ też może świadczyć o ciąży :) ja taki lekki właśnie mam, a gdzie tu do @.

Dżasta- jak ja bym miała testy w szufladzie to jutro rano i tak bym znów robiła Haha aż do skutku [emoji23][emoji23]

No dobra nie wytrzymam [emoji14]
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze [emoji14]

Buziaki!
Mi druga ciaza wyszla juz w 24 dc jak uzylam testu o czulosci 10 :) i to tak, ze nie mialam wątpliwości, ze pojawila sie blada kreska. Nie trzeba bylo wytezac wzroku.
Co do stresu przy kolejnej ciazy. U mnie tez tak.jest, ale dlatego ze poprzednia ciaze stracilam.
@klaolia u mnie tez 14 dc, idziemy leb w leb :)

Chciałabym juz testowac! Mysle tak w przyszla niedziele albo poniedziałek, czyli 25-26 dc. Jak siebie znam to i tak dluzej nie wytrzymam :D

reklama
Dżasta, tak po „fachowemu” liczymy od 1 dnia ostatniej miesiączki wiec serduszko powinno być juz w 7 tygodniu licząc od @.

Oczekująca- witamy Cię [emoji6] z tym testem można zaryzykować, ale koniecznie z rańca :) chyba, że nie chcesz tak jak ja sobie skomplikować, to lepiej poczekaj jeszcze ze dwa dni [emoji5] ja zrobiłam wczoraj, a do @ mam jeszcze tydzień. No i niestety kreseczki nie było. Wczoraj trochę z tego powodu było mi przykro, zaczęło się rozkminianie. Ale tak właściwie ja czuję, że jestem w ciąży, mam sporo objawów więc staram się nie dopuszczać do siebie negatywnych myśli. Lekki ból jak na @ też może świadczyć o ciąży :) ja taki lekki właśnie mam, a gdzie tu do @.

Dżasta- jak ja bym miała testy w szufladzie to jutro rano i tak bym znów robiła Haha aż do skutku [emoji23][emoji23]

Haha no nieźle :D mnie jakoś nie ciągnie do robienia testów , bo wiem , że nic tam nie zobaczę bo nie ten moment ;) więc sobie leżą i czekają na odpowiedni moment czyli jeszcze ok. 10 dni :p

Do góry