zelaznamaska
Zaciekawiona BB
Witam Kwietniówki jestem po dzisiejszej wizycie - termin na 6.04 waga Malucha 1,92kg Pani Gin stwierdziła ze wagę ma o tydzień starszego dziecka a jak waga Waszych dzieci? ja jestem +12 kg nie chciałabym przekroczyć 20. Po wizycie byliśmy oglądać wózki i foteliki i zawiedziona jestem.... weszłam do sklepu, zobaczyłam milion wózków ale ten który chciałam obejrzeć/ewentualnie kupić to go nie było... chciałam obejrzeć wózek Navington galeon. Pan który nas oprowadzał po sklepie pokazał Anex sport, twierdząc, że podobny jakością wykonania, parametrami i ceną. Ma któraś z Was ten wózek Anex albo Navingoton? i moze coś obiektywnego napisać? bo czytając opinie w necie to ciężko jest odróżnić opinie pisane od producenta od rzeczywistych klientów. Zależy mi na dobrej amortyzacji (jazda po wertepach), nie mieszkam w bloku więc waga nie jest dla mnie aż tak istotna. I jeszcze odnośnie fotelików/nosidełek...czym się sugerować przy kupnie? na co zwrócić uwagę? wiadome, że bezpieczeństwo ale jak odróżnić dobry produkt od oszukanego? nooo to się rozpisałam ale myślę, że nikt nie będzie się burzył bo tak ostatnio skromnie wszyscy piszą