reklama
majorka1988
Fanka BB :)
Ja mimo cc jem kiligramami owoce - głównie cytrusyCo do diety ,bez słodyczy uda mi się jakoś przezyc ,chociaż ida Swieta i te pyszne ciasta zrobione przez mame ,to była jedyna okazja kiedy sobie pozwalałam na więcej.
Najtrudniej jednak będzie zrezygnować z owocow ,jestem uzalezniona od codziennego spozywania dużej ilości.Bedzie ciężko..
Gina86 jak Twoja wizyta po polowkowym?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
majorka1988
Maliny jagody, truskawki, mandarynki, grapefruit, jablka ,O dziękija wlasnie siedze i czytam co mogę a czego nie.Takie deserki z mrożonek uwielbiam.
Zabronione banany i winogrona glownie
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Maliny jagody, truskawki, mandarynki, grapefruit, jablka ,
Zabronione banany i winogrona glownie
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja dostałam przykaz jeśli ewentualnie chce zjeść mandarynke to jedna a za 3 godziny kolejna.
majorka1988
To nie wiedziałam że przy nietolerancji glukozy jest jeszcze wiekszy rygor niz przy cukrzycyJa dostałam przykaz jeśli ewentualnie chce zjeść mandarynke to jedna a za 3 godziny kolejna.
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Hej dziewczyny...no niełatwo będzie z tymi ograniczeniami akurat przed świętami no ale trzeba...ja jeszcze mam 2 tyg do tego badania...ale od początku jem tonę owoców dziennie, szczególnie pomarańcze, mandarynki ( im kwasniejsze tym lepsze) mogę zjeść każda ilość....a przed ciążą dzień bez słodkiego był dniem straconym
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wiedziałam że przy nietolerancji glukozy jest jeszcze wiekszy rygor niz przy cukrzycy
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja tez nie,wogole nie miałam zadnej wiedzy na ten temat.Nie sadzilam ,ze wogole wyjdzie mi taki wynik.
Cześć dziewczyny. Nie było mnie chwilę. Wiele spraw do załatwienia. Powtarzałam badania moczu. Jutro mam się pokazać z wynikami u swojego gina na oddziale i powiedział że sprawdzimy szyjkę przy okazji. Trochę się martwię bo moja szyjka ostatnio miała 3.3 cm. Jutro zobaczymy jak to będzie wyglądało. Dzisiaj od rana coś mnie brzuch pobolewa. W poniedziałek mam test obciążenia glukozą. Dodatkowo badania HBS i HCV. U nas dzisiaj 23w4d.
reklama
Gina86
No hej kobietki. Po połówkowym cudnie, bo będzie wymarzona dziewczyneczka[emoji173] 530 g i wszystko si, dobrze się rozwija[emoji4] Bardzo jestem happy. Zaraz jadę do mojej mamy na obiad i tam mam pełno ubranek to sobie poprzebieram już coś.Co do diety ,bez słodyczy uda mi się jakoś przezyc ,chociaż ida Swieta i te pyszne ciasta zrobione przez mame ,to była jedyna okazja kiedy sobie pozwalałam na więcej.
Najtrudniej jednak będzie zrezygnować z owocow ,jestem uzalezniona od codziennego spozywania dużej ilości.Bedzie ciężko..
Gina86 jak Twoja wizyta po polowkowym?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom