Imama
Fanka BB :)
Część dziewczyny,
Włączę sie do dyskusji o bólach. Otóż od jakiegoś czasu pobolewaja mnie kosci, najczęściej w dloniach. Co o tym myslicie? Czy powinnam zacząć suplementowac wapno? Na pewno porozmawiam o tym z położną za dwa dni mam wizyte.
POza tym wczoraj byłam na basanie, niecała godzine i nie przemeczałam sie starałam sie raczej bawić w wodzie a wieczorem tak mnie rozlozylo, ze myślałam ze umre. Wszystkie kosci czułam, zrobiłam sie bardzo ciepła, myślałam, ze to grypa, wiec rumianek, miod, cytryna i niestety paracetamol. Dziś czuje sie calkowicie normalnie i nie wiem co to bylo. Przypomniało mi sie juz taka akcje dwa razy mialam w ciągu ciąży. Pierwszy raz całkiem na poczatku ciazy, gdzie dzień przelezalam w łóżku, a na drugi dzień byłam ok. Czy któraś z was takie cos przechodzila?
Ja to jestem obolała jakoś w tej ciąży strasznie. Może za stara Haha nie No.... u mnie przeważnie pod koniec było złe. Kręgosłup siadał.
Jesli chodzi o dłonie i te drętwienie takie to tez tak miałam i minęło. Pytałam mojej gin to mówiła ze czasem tak jest i mija a czasem zostaje. Mi samo minęło ale nie wiem czy tez nie było spowodowane braniem acard, po 13 tc przestałam i w sumie nawet zapomniałam o tym ze wcześniej tak było dopiero teraz mi się przypomniało.
Ja jak mam niedobór żelaza to strasznie się czuje. I zawsze jak szlam z objawami ze właśnie mi słabo kości bolą i ogólnie wycieńczona jestem to anemia i żelazo w tabletkach ale jak to jednorazowy przypadek to myśle ze nic takiego.