zelaznamaska
Zaciekawiona BB
u nas dziś (i jutro ;p) zupa fasolowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A za mna chodzi grochowa [emoji16]u nas dziś (i jutro ;p) zupa fasolowa
Jaka to jest zupa fasolowa? Bo ja z fasoli tylko robie i absolutnie uwielbiam fasolke po bretonsku. Ale zupy fasolowej nie jadlam chybau nas dziś (i jutro ;p) zupa fasolowa
Chyba mówisz o barszczu ukraińskim
U mnie nie czuc przez caly dzien aż w końcu widać jak kopie[emoji6]ale nie denerwuje się bo wieczorem przed snem zawsze sprawdzam czy serduszko bije( słychać nawet jak się rusza ale nie czuc... więc spokójnie)[emoji4]Tak wogole to dzień Dobry wszystkim dzisiaj wstałam o 10.00 ale od tygodnia nie czuje małej jak byłam na wizycie 30.10 to lekarz mówił że wyraźne ruchy powinnam poczucie za około 2.5 tygodnia, wcześniej coś tam czułam wydawało mi się że to to a teraz to już sama nie wiem... dzisiaj mamy 19w1d może zlituje się nad mamą i da o sobie wyraźnie znać