Ja sprzątałam we środę, całe mieszkanie też odpoczywałam później długo. Już co raz to bardziej się męczę, ale jeszcze nie jest tak źle.... dziewczyny co na wzdęcia? U mnie z tym jest masakra... czuję się jak balonOdkurzylam sypialnie i sapie[emoji23] jeszcze musze przebrac posciel i umyc podloge wiec to bedzie jak maraton
Edit: przepeaszam znowu dwa pisty po sobie ale na prawde sie staram i nie robie wiecej niz 2 na raz[emoji4] wiec mam nadzieje ze te podwojne beda wybaczone[emoji6]
reklama
PaniPe
Fanka BB :)
Ja miałam kupioną jedną - o małej pojemnoścu (125ml o ile pamiętam) i okazała się niepotrzebna [emoji6]Dołączam się do pytania dziewczyny
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
EspumisanJa sprzątałam we środę, całe mieszkanie też odpoczywałam później długo. Już co raz to bardziej się męczę, ale jeszcze nie jest tak źle.... dziewczyny co na wzdęcia? U mnie z tym jest masakra... czuję się jak balon
Gina86
Ja też się męczę ze wzdęciami. Do obiadu jest ok. Ale po to brzuch jak w 7 miesiącu i twardy. Ostatnio nawet kolacji przez to nie jem, bo jest wtedy jeszcze gorzej. Zjadam jabłko. Piję dużo kopru włoskiego i innych ziół, ale efektu brak. A Espumisan można w ciąży?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Neki
Dzień dobry.
No to i nas dopadło chorubsko. Córka mi zapadła na gardło, węzły wielkie ze nie chce jeść ani nawet śliny polykac
Zawsze używałam TommeTippe. U mnie sprawdziły się przy karmieniu mieszanym- nie było problemu czy cyc czy butla, m się cieszył ze tez może pokarmic a ja ze mogę na trochę wyjść z domu bez małego ssaka.
Do tej pory był plastik, ale teraz widziałam na allegro ze są tez szklane i chce spróbować, bo wkurzające było to ze robią się białe po jakimś czasie.Zastanawiam się tylko czy to nie jakaś podoba bo nie mogłam opisu znaleźć na stronie producenta
No to i nas dopadło chorubsko. Córka mi zapadła na gardło, węzły wielkie ze nie chce jeść ani nawet śliny polykac
Ja też zawsze zawsze zaopatruje się w jedną awaryjna butelkę żeby nie biegać po nocy po aptekach i nie przepłacać. Przydaje się zawsze później jak juz dzieciaki starsze.Mam pytanie do dziewczyn które są już mamami czy jeżeli planuję karmić piersią to na początek potrzebuje butelki, a jeśli tak to ile?
Zawsze używałam TommeTippe. U mnie sprawdziły się przy karmieniu mieszanym- nie było problemu czy cyc czy butla, m się cieszył ze tez może pokarmic a ja ze mogę na trochę wyjść z domu bez małego ssaka.
Do tej pory był plastik, ale teraz widziałam na allegro ze są tez szklane i chce spróbować, bo wkurzające było to ze robią się białe po jakimś czasie.Zastanawiam się tylko czy to nie jakaś podoba bo nie mogłam opisu znaleźć na stronie producenta
Marcelina-86
Początkująca w BB
Dzień dobry. Jak u was z wagą? Bo moja stoi w miejscu i zaczynam się zastanawiać czy z moim maluszkiem wszystko ok.
PaniPe
@Marcelina-86
Dzień Dobry. U mnie waga + 2kg. Nie martw się. Moja siostra obecnie w 23tc waga -5kg, a brzuszek całkiem wyraźnie widać.
Dzień Dobry. U mnie waga + 2kg. Nie martw się. Moja siostra obecnie w 23tc waga -5kg, a brzuszek całkiem wyraźnie widać.
Marcelina-86
Początkująca w BB
U mnie brzuszek też widać ale tak waga mnie martwi a do położnej idę dopiero za dwa tyg i pewnie nawet i tak się nic za bardzo nie dowiem. Chyba najbardziej spokojna bym była jak bym co tydz mogła maluszka podglądać.
sredec1982
Polecam termometr Microlife. Można kupić w aptece koszt niemały, ale jestem z niego zadowolona. Używam go tylko w nocy, kiedy dziecko śpi, żeby skontrolować, czy gorączka jest, czy jej nie ma, czy spada po podaniu leku. Do dokładniejszych pomiarów proponuję jednak klasyczny termometr rtęciowy. O wiele dokładniejszy, co jest bardzo ważne w przypadku maluszków, bo 2 kreski w jedną czy drugą stronę to ogromna różnica. Można je jeszcze kupić na Allegro, za grosze.
I pytanie z innej beczki. Czy któras z Was jest szczęśliwą posiadaczką (bądź nie) kuchni Ikea??? Przymierzam się do projektu, ale osobiście to tylko jeden znajomy posiada. Ktoś coś?
Ha mam kuchnie ikea szara bodbyn i jestem z niej bardzo zadowolona estetyka i jakość jest naprawdę dobra inne meble to już zależy jakie..im tańsze tym słabszej jakości
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
reklama
Bloodykiss
Dzień dobry. Jak u was z wagą? Bo moja stoi w miejscu i zaczynam się zastanawiać czy z moim maluszkiem wszystko ok.
Dzień dobry[emoji5]
Marcelina nie martw się, ja od początku ciąży spadłam 4 kg i odrobiłam dopiero 1,4kg... wczoraj byłam u gin i powiedział, że Minionek najedzony (pokazywał nam pełny żołądek) i pieknie przybiera na wadze. Mnie zaś zapewnił, że jeszcze zdążę odrobić wszystko z nawiązką... a jestem w 16tyg. Położna też mnie trochę nastraszyła wagą, że jak nie będę przybierała to jakieś badania dodatkowe zrobi... jeszcze mam tydzień żeby trochę przytyć, bo od ostatniego ważenia mam + 0.2kg[emoji5]