reklama
U
użytkownik 176
Gość
Wiesz co, spojrzałam do aplikacji i pokazuje mi od 15 tygodnia, ale może to błąd?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 176
Gość
To ja już nie wiem
PaniPe
Fanka BB :)
Ooo aż mi narobiłaś ochoty na lody już wiem co dziś będzie na deser [emoji6]A ja dzisiaj dopiero wchodzę w 4 miesiąc i uczciłam to lodami na śniadanie jak ostatnio na słodkie patrzeć nie mogłam, tak dzisiaj nie szło się oprzeć
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
PaniPe
Dzień Dobry Wszystkim. Jak tam samopczucie u Was?? Ja dziś kiepsko spałam i czuje się tak byle jak: trochę mnie pobolewa podbrzusze, ciągnie w pachwinach i boli głowa.
Z bardziej przyjemnych spraw to chyba od 2 dni czuje już jak Maluszek się rozpycha [emoji7][emoji4]
Moja mała śpi, idę więc trochę do Niej poodpoczywać, bo potem jeszcze obiad musze zrobić - dziś spaghetti bolognese, no i spacerek zaliczyć, póki na dworze ładna pogoda [emoji4]
Z bardziej przyjemnych spraw to chyba od 2 dni czuje już jak Maluszek się rozpycha [emoji7][emoji4]
Moja mała śpi, idę więc trochę do Niej poodpoczywać, bo potem jeszcze obiad musze zrobić - dziś spaghetti bolognese, no i spacerek zaliczyć, póki na dworze ładna pogoda [emoji4]
Paulina_Austria
Ja liczyłam 13t 6d jako ostatni dzień pierwszego trymestru.
pajuinka
Witajcie! my dziś w odwiedzinach u dziadka i babci. W zasadzie od wczoraj także nocka paskudna. Córka ma problemy ze spaniem kiedy śpi w nowym miejscu, a dziś był jej pierwszy raz u baby i dziadzia. Także ja niewyspana a ona teraz odsypia nockę
Ogólnie zapowiada się ciepły dzień więc życzę wam by był i dla was miły
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie zapowiada się ciepły dzień więc życzę wam by był i dla was miły
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
Drugi trymestr zaczynasz na pół roku prZed porodem [emoji6][emoji14] jesli termin masz na 15.04 to 2trymestr zaczynasz 15.10
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
reklama
StKarolina
Witam dziewczyny.
U mnie dziś ból głowy i dziwne zawroty - poza tym ok.
Jakoś dziś lepszy humor - pewnie że względu na to ze dziś zaczynam już weekend. [emoji16][emoji16]
A jeszcze dziś powinna być już szafa pod zabudowę gotowa ( wkoncu) , więc też się cieszę. [emoji16] a jutro zobaczymy maluszka. [emoji6]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś ból głowy i dziwne zawroty - poza tym ok.
Jakoś dziś lepszy humor - pewnie że względu na to ze dziś zaczynam już weekend. [emoji16][emoji16]
A jeszcze dziś powinna być już szafa pod zabudowę gotowa ( wkoncu) , więc też się cieszę. [emoji16] a jutro zobaczymy maluszka. [emoji6]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom