kredka82
Fanka BB :)
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..A dlaczego nie? Mam wytyczne od lekarza i mogę jeść rzodkiewke [emoji5].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..A dlaczego nie? Mam wytyczne od lekarza i mogę jeść rzodkiewke [emoji5].
Ja tez się właśnie boje takiego poronienia...Współczuję bólu, mnie póki co od początku brzuch ani razu nie bolał. Trochę jajniki, ale nie jakoś mocno. Za to piersi cały czas dają o sobie znać.
Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?
Też to czytałam ostatnio.Dziewczyny ja jeszcze nawiaze do tematu ksiazkowego bo zapomnialam polecic ksiazkinpt Lokatorka JP Delaney. Jest mega!
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..[/QUOT
Jeśli chodzi o kiełki to są różne opinie, a rzodkiewka na dużo witamin i innych związków potrzebnych w ciąży więc jak najbardziej można -☺.
Dzień dobry z rana! Ja kupuję Anex Sport. Sprawdzony przez moją kumpelę.Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?
Rzodkiewka w ciazy nie za bardzo[emoji53]
Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?