reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Konflikt serologiczny występuje chyba tylko wtedy jak kobieta ma Rh- a ojciec Rh+?

Annawr
Dzięki :)
Tak, Theodor to nasz pierwszy wybór i nie wyobrażam sobie inacze nazwać swojego synka o ile będzie syn :D
Według Dr. Kredki spodziewam się właśnie chłopca a wszystkie kalendarze chińskie mówią dziewczyna :p zobaczymy za ok miesiąc

Paulina ładne i dostojnie imię wybraliście dla chłopca ☺

reklama
Ja chyba mam konflikt z mężem. Wiem jak to głupio brzmi chyba, a więc tak dwa razy miałam oznaczana krew i raz wyszło Rh-, a raz Rh+. Więc niedługo będę robiła po raz trzeci. Ale ja mogę mieć dziwną krew po moim ojcu bo on był jako dawca+, a jako biorca -. O czym mówiłam mojemu lekarzowi i powiedziała żeby się nie martwić.
Nawet nie wiedzialam ze mozna miec raz zbadane + raz -

Ja mam Wiktorie, (Wiki, Wikusia, Wikunia) ale jak mnie wkurzy to mówię Wikta( tak podobno kiedyś odmieniało się to imię), jest charakterna, nie da sobie w kasze dmuchać, ale jest kochana, przychodzi ciągle się przytula, całuję, taki mały pieszczoch ale niestety jak się na coś uprze to nie ma przebacz. [emoji23]

p19ucsqvyg9mlpha.png
Oj to cała prawda o Wiktoriach.... :) mam starszą Wiktorię a młodszą Patrycję
I coś sensownie będę musiała dobrać do tej charakternej dwójki... :)

Nawet nie wiedzialam ze mozna miec raz zbadane + raz -

Ja też i w laboratorium się klocilam, ze to nie moje wyniki. Później mama mi powiedziała, że tata też tak ma. A jadąc do lekarza się zastanawiałam czy jej to powiedzieć czy nie weźmie mnie za watiatke, a Ona zaraz zaczęła mi wszystko rozpisywać i tłumaczyć, że czasami tak jest.

Ja też i w laboratorium się klocilam, ze to nie moje wyniki. Później mama mi powiedziała, że tata też tak ma. A jadąc do lekarza się zastanawiałam czy jej to powiedzieć czy nie weźmie mnie za watiatke, a Ona zaraz zaczęła mi wszystko rozpisywać i tłumaczyć, że czasami tak jest.

Witam z ranka!

Ciekawy przypadek z ta Twoja grupa krwi.Ale dobrze ze lekarz wie i trzyma rękę na pulsie.:)

Witam z ranka!

Ciekawy przypadek z ta Twoja grupa krwi.Ale dobrze ze lekarz wie i trzyma rękę na pulsie.:)

Cieszę się, że mam naprawdę dobrego lekarza. I nigdy nie zbywa mnie odpowiedziami tylko wszystko dokładnie tłumaczy dlaczego tak. Dzięki temu pomimo perypetii jestem spokojniejsza.

@Agulula111 wlasnie ja galaretke robilam kiedys tylko raz bo akurat w ten specjal zawsze jestesmy zaopatrzeni przez tesciowa :D i pamietam ze wtedy jak robilam tez wsypalam wiecej zelatyny niz pisalo na opakowaniu. Koniecznie musze zrobic w przyszlym tygodniu jak przed ciaza jadlam mieso okazjonalnie tak teraz moglabym codziennie:laugh2: p.s wirtualnie przygarniam ta porcje ktora Ci zostala :p

Dziewczyny piszecie o jedzeniu więc idę przygotować śniadanko odnośnie tego tematu, który zaczęłam o grupach krwi, ja mam rh- a narzeczony rh+. Na następnej wizycie muszę rozwiać mojej wątpliwości i porozmawiać z lekarzem. Jakie macie plany na weekend? My z narzeczonym jedziemy w Bieszczady to stamtąd obydwoje pochodzimy a mieszkamy w innym mieście ja mam teraz dużo wolnego bo już jestem na zl a on ma weekendy wolne....jedziemy pooddychać świeżym powietrzem.

reklama
Dziewczyny piszecie o jedzeniu więc idę przygotować śniadanko odnośnie tego tematu, który zaczęłam o grupach krwi, ja mam rh- a narzeczony rh+. Na następnej wizycie muszę rozwiać mojej wątpliwości i porozmawiać z lekarzem. Jakie macie plany na weekend? My z narzeczonym jedziemy w Bieszczady to stamtąd obydwoje pochodzimy a mieszkamy w innym mieście ja mam teraz dużo wolnego bo już jestem na zl a on ma weekendy wolne....jedziemy pooddychać świeżym powietrzem.

No to piękny weekend Ci się szykuje. Aż Ci zazdroszczę ☺. A my sobota leniwie, a w niedzielę wyjazd do rodzinki .

Do góry