@endles1 tak jak dziolchy [emoji6] mowia nic sie nie stresuj na usg zobaczysz swojego bejbika i zostanie tylko radosc, a test pappa to nic innego jak tylko pobranie krwi z zyly [emoji4] do tego usg ,na ktorym pokaze Ci doktor malutki mozdzek,serduszko,zoladek itd.,a jak bedziesz miala fuksa to i plec moze znajdzie,ale to zalezy na jakim etapie jest ciaza no I czy malenstwo pozwoli na to [emoji6]
@Brazowooka u mnie tez pogoda do d..y wieje az leb urywa, ale jeszcze nie pada[emoji4]
Nie mam zgagi ,ale dzis jakos mnie zoladek boli [emoji17]
@StKarolina powinnas sie cieszyc z tego,ze nie masz objawow typowo ksiazkowych. W koncu omija Cie to lipne samopoczucie [emoji4]
Moja kuzynka oprocz sennosci i powiekszonych piersi tez nie miala zadnych objawow i ciaza rozwija sie prawidlowo. Zas moja kolezanka z pracy cieszyla sie ,ze nie ma zadnych objawow i ominie ja wszystko, a tu weszla w 13 tydzien i sie zaczelo. Tak ja nudzi,ze mowic nie moze ,no ale podobnie miala w poprzedniej ciazy I trwalo to do 26tygodnia. Wiec kazda ciaza inna i kazdy indywidualnie ja przechodzi i my raczej na to wplywu nie mamy.
Dzis zrobie rosolek
@Dagi89 narobilas mi ochote [emoji4] no I pomysl na dzisiejszy obiad-dziekuje [emoji11]
@Blackberry ja tez mam takie sny glupkowate,ze wogole szkoda gadac [emoji6] mowia ,ze to norma w ciazy [emoji4]
Za nim urodzil sie moj pierworodny bardzo marzylam o dziewczynce nawet widzialam jak bedzie wygladala miala miec piekne,dlugie,blond wlosy miala miec mleczna karnacje i zielone oczy. Na imie miala miec Victoria. Jak urodzil sie moj syn powiedzialam,ze nigdy bym Go nie zamienila na zadna dziewczynke,na zadna Victorie. Zakochalam sie w nim bez pamieci [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] [emoji4] na zaboj.
A wracajac do tematu nigdy nie mialam do czynienia z kims, kto powiedzial by mi ,ze sie moze plec jeszcze zmieni ,albo bylby nie zadowolony z plci.
Przeciez bedziesz kochac to dzieciatko tak samo bed wzgledu na plec ,wiec po co sobie przysparzac niepotrzebnych mysli?
@nukame wynik wyszedl Ci bardzo prawidlowy i niczym sie nie stresuj [emoji4]
Dziewczyny z UK wyniki pappa jesli jest niskieryzyko SD przychodza zazwyczaj do tygodnia dwuch,ale jesli jest cos nie tak i wysokie ryzyko wyszlo to oni dzwonia zaraz nawet na drugi dzien od badania. Wiec jesli wyniki nie przyszly jeszcze w ciagu tygodnia to znaczy ,ze wszystko jest ok i nie ma sie co stresowac [emoji4]
Tego posta wyslalam 1.5 godziny temu. Teraz zagladam do tel ,a tu siedzi sobie poscik niewyslany i czeka na klik [emoji38]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"