reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej dziewczyny .
Znów mnie parę dni nie było .
Od wczoraj łóżko mym przyjacielem .
Taka migrena mnie dopadła ....
Przed ciążą brałam tryptany więc funkcjonowałam , zapomniałam co to za ból ...[emoji17]
Nie funkcjonuje jedynie słowem

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny .
Znów mnie parę dni nie było .
Od wczoraj łóżko mym przyjacielem .
Taka migrena mnie dopadła ....
Przed ciążą brałam tryptany więc funkcjonowałam , zapomniałam co to za ból ...[emoji17]
Nie funkcjonuje jedynie słowem

Współczuję[emoji17] jak masz możliwość odpoczywaj jak najwięcej - ja niestety nie potrafię nic doradzić na migreny bo się z nimi nie zetknęłam, w rodzinie na szczęście też nikt nie miał.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie produkcję masową, chyba rekordy bijecie:) dobrze, że moje dziecko dzisiaj usnelo wczesniej, bo znowu bym skończyła lekturę o północy.

Mięśnie Kegla polecam, cwiczylam w poprzedniej ciąży i bardzo się opłaciło. Poród sn bez nacinania:)

Moje smaki sprzed ciąży wróciły, nawet kawa już mi smakuje, chociaż to jako pierwsze odrzucilam.
Za to pytanie za sto punktów, macie sprawdzone sposoby na zgage? Oprócz migdałów to już przetestowalam.

Dr Kredka i ja proszę o ocenę płci dzieciaków?:yes: W poniedziałek Ci powiem, czy miałaś rację, bo będę miała badania prenatalne;)

Tyle o tym jedzonku, że aż muszę coś wszamac. Smacznego wszystkim
Kochana jak juz lekarz chlopca widzial to moja magiczna kula nie pomoze[emoji6]

A sprobuj arbuz albo mandarynki? Mi one na mdlosci bardzo pomagaly. Arbuzy to jadlam na okraglo zimne z lodowki moze i na zgage pomoze...

Mnie zgaga dopadła przed spaniem piłam mleko i mogłam spokojnie iść spać. Nie zauważyłam żeby u mnie wracała że zdwojoną siłą. Ale wiadomo na każdego działa co innego. Ja uwielbiam mleko mogę pić bez końca

Dzięki, kiedyś słyszałam od jakiejś położnej że mleko na chwile pomaga. Właśnie wypilam i też idę lulu jak mój synuś.

Tylko dr KreTka nie wystawiła mi jeszcze opinii co do płci, u mnie bliźniaki to jestem podwójnie ciekawa, co powie?;)

O to moza i ja sie dowiem jaka plec juz niemoge sie doczekac :) a dziewczyny a co do usg to w macie juz tylko przez brzuch ?

A co do jedzenia to tez jak tylkp tykam mieso to odrazu ciagnie mnie do lazienki wiec narazie tylko serki.

Przepraszam ze malo pisze ale wogle mieszkam na takiej wiosce ze slabo lapie neta a mam tylko polski :)
Ale w czwartek wybieram sie do Polski to w koncu normalniee bede mogla czytac co piszecie

Zycze milej nocy :*
Baba jak nic[emoji12]

Kochana jak juz lekarz chlopca widzial to moja magiczna kula nie pomoze[emoji6]

A sprobuj arbuz albo mandarynki? Mi one na mdlosci bardzo pomagaly. Arbuzy to jadlam na okraglo zimne z lodowki moze i na zgage pomoze...

A kto mówił, że lekarz chłopca widział? Bo ja tej sugestii nie skomentowalam;);)

Na zgage będę próbowała wszystkiego, bo jak bedzie mnie tak męczyć jak ostatnio to będzie masssakra.

No ja dopiero dziś pierwsze usg przez brzuch (15t5d) a tak to dopochwowo. Nawet prenatalne to dopochwowo miałam. Jaki to komfort teraz [emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
To na kiedy Ty masz termin skoro juz 15t5d? Bo ja 14t6d i mi na 4.4 wyszlo

No i super ze wszystko w porzadku! Oby wiecej dobrych wiesci[emoji6]

Jesli to pomoże to ja stosuje oklady chlodzace, w UK sie je sprzedaje i sa bezpieczne dla kobiet w ciazy, mi narazie pomagają w kryzysowych sytuacjach wiec moze warto zapytac w aptece :)
A tak przy okazji witaj w naszym gronie:) , ja bardziej jestem "psia mama" :) choć kotki tez ubostwiam :)

Dziekuje, za podpowiedz, popytam w polskich sklepach moze będą mieli, dziś z m jedziemy do sklepu od suplemetow to zaopatrzenie sie w żurawinę w pastylkach.. Od wczoraj zaczęłam brac kolejna serie antybiotykow i znów sie martwię o dzidzie nie chce cały czas jej truć:(. Ale juz wczoraj z bólu mnie skrecalo wiec sie poddalam. Pozatym dzwonili mi z przychodni ze mam zaczac brać antybiotyk bo coś w laboratorium im wyrosło:(
Czy moglabys mi napisać, jaki jest sklad tego Zuravit to zobacze moze znajde odpowiednik w UK ?
Możesz je pokazać , albo podać nazwę
Te takie plastry apapa?

reklama
Do góry