reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

@alunia87 ja dlatego jeszcze nie mowilam nikomu bo jak jedno stracilam w czerwcu chodz to puste jajo bylo to moja mama to by sie zabeczala i kazdemu opowiadala a tak nie wie :) ale za tydzien powiem bo to bedzie juz prawie 14 tc i chcemy wziasc cywilny slub :)
No teściowa też nie wiedziała o tym,bo nie chciałam po stracie z nikim o tym rozmawiać zwłaszcza ,ze o tamtą ciąże się staraliśmy prawie 1,5 roku.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam taką sytuację ze mam niedoczynność i Endo mówi ,ze wręcz wskazane jest suplemetowanie.Podejrzewam ,ze te dawki w preparatach nie są tak wysokie ,żeby mogły zaszkodzić.Dziecko też potrzebuje w końcu jodu ,bo mu się tarczyca formuje.

Ale ja mam nadczynnosc a nie niedoczynnosc...

To jego dziadek. Ojciec nie zyje moze dlatego tez nie umie sie postawic. Chociaz jak sie postawil to zostal zwyzywany ze nie ma szacunku do starszych..
No trudno.. Mam nadzieje ze to ze ja sie mezowi postawilam ze do domu nie wracam to da mu cos do myslenia

Miejmy nadzieję ,ze przyniesie to dobry efekt.

No teściowa też nie wiedziała o tym,bo nie chciałam po stracie z nikim o tym rozmawiać zwłaszcza ,ze o tamtą ciąże się staraliśmy prawie 1,5 roku.

U mnie tylko moja strona wiedziała że jestem w ciąży i potem ze straciłam, mój nie chciał gadać bo zaraz by było znowu gadanie ze mamy wracać i suszenie głowy...

Dziewczyny ja juz siedzę i czekam na usg :) kurde nie dość ze tylko 2 usg to jeszcze za zdj trzeba płacić :D

Yes- Welcome to England ... :/
Tez musialam płacić, ale cale doswiadczenie ze scanem bylo super, choć byłam mega zdenerwowana.
Takze życzę powodzenia i oby dzidzia ładnie sie ulozyla do zdjęcia :)

reklama
Do góry