reklama
Paulina_Austria
Fanka BB :)
Paulina_Austria A ty tez chcesz się uczyć na maszynie szycia czy ręcznie?
Wagobunda super! Wow ja też lubię czytac ,zawsze chciałam pisać ale nie mam do tego talentu więc u mnie byłoby to klapa totalna!!!! A mogę zapytać co to za gatunek będzie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałabym na maszynie, ale jej nie mam.
Mogę pozyczyć od babci mojego męża i jak już wstanę w końcu z lozka to chyba tak zrobię. Przekonam się czy to na pewno dla mnie i wtedy ewentualnie zainwestuje w swój własny sprzęt. Chciałabym zaczac od kocyków albo takich sensorycznych ściereczek z różnymi wstazeczkami i z czasem zacząc szyć jakieś proste ubranka.
Jeśli chodzi o badania to miałam zrobione raz, samym początku ciąży w 5 tygodniu. Przy następnej kontroli zapytam lekarza o skierowanie bo sama jestem ciekawa wyników.
Biorę Femibion 2 - żółta kapsułkę z kwasami dha codziennie, różowa z pozostałymi witaminami tak 2-3 razy w tygodniu.
No właśnie Mama d.......+ zaczęłam brać ze względu na dha I 200 jodu,a tu zonk bo zabrakło innych. Nio cóż jak teraz wyniki znów będą gorsze to przechodze na femibion 2 I najwyżej dosuplementuję jodu troché...Analizuje sklady i chyba ten femibion jest faktycznie najbardziej roznorodny
Dominika81
Ja jak nigdy wyniki mam super... Nawet żelazo mam niebywale wysokie jak na mnie...
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Właśnie ja o dziwo też a w każdej ciąży miałam ogromne problemy z żelazem...
No właśnie dziewczyny, ile razy już miałyscie zlecone badania, morfologie, mocz.? Ja robiłam raz i zastanawiam się czy teraz da mi skierowanie czy dopiero koło 20 tyg.
Ja na każdej wizycie dostaję krew i mocz, czyli co 3-4 tygodnie. To jest koszmarne... w poprzedniej ciąży siniaki na zgięciach rąk mi praktycznie nie schodziły... blizny mi się porobiły jak u narkomana..
Chciałabym na maszynie, ale jej nie mam.
Mogę pozyczyć od babci mojego męża i jak już wstanę w końcu z lozka to chyba tak zrobię. Przekonam się czy to na pewno dla mnie i wtedy ewentualnie zainwestuje w swój własny sprzęt. Chciałabym zaczac od kocyków albo takich sensorycznych ściereczek z różnymi wstazeczkami i z czasem zacząc szyć jakieś proste ubranka.
Jeśli chodzi o badania to miałam zrobione raz, samym początku ciąży w 5 tygodniu. Przy następnej kontroli zapytam lekarza o skierowanie bo sama jestem ciekawa wyników.
Biorę Femibion 2 - żółta kapsułkę z kwasami dha codziennie, różowa z pozostałymi witaminami tak 2-3 razy w tygodniu.
Mnie kompletnie nie ciągnie do takich rzeczy.... guzik umiem przyszyć i odkąd mam dzieci to jakieś proste małe dziurki na kolanach zszyję byle jak, poważniejsze oddaję mamie.. ja po politechnice, umysł ścisły, kompletnie mnie nie ciągnie do żadnych tego typu robótek ręcznych...
Dziewczyny jak Wy po 70 kg i z tych większych to ja wieloryb ... [emoji54]Ja tez z tych z wieksza waga. Przed ciaza dokładnie 72.8kg w tej chwili (13t) 72.8-73kg takze waga stoi w miejscu. Nic nie schudlam w pierwszych kilku tygodniach, ale tez nie wymiotowalam ani razu. Jedyne co mi dokuczalo tak do 10t to wieksze zmeczenie i wrazliwe piersi. Teraz czuję się świetnie.
Podobno im kobieta ma wieksza wagę przed ciążą, tym powinna mniej przytyć. Wiadomo, że czasami nie ma się na to wpływu.
Macie dziewczyny nagła ochotę na robienie czegoś o czym wcześniej nawet nie myślałyscie? Ja dostałam nagle wielkiej ochoty na nauczenie się szycia i robienia czegoś własnoręcznie (podobno to się często zdarza)
Przed ciążą to byłaby chyba ostatnia rzecz o jakiej myślałam.
Będąc oststnio w Polsce kupiłam trochę tego materialu minky i wstazeczki i chyba uszyje koc. Zaczelam dzisiaj szukac inspiracji i stwierdzilam ze zrobię maluszkowi biało-czarna taka ala karuzele. Totalnie mi odbiło. Sama siebie nie poznaje
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
Właśnie ja o dziwo też a w każdej ciąży miałam ogromne problemy z zelazem.
Ja nawet bez ciąży mam problem z wychodowaniem zelaza na poziomie 11, syntetycznego żelaza w ogóle nie wchłaniam, a teraz gdzie jem kilka rzeczy na krzyż mam zelazo 12,4-mój rekord życiowy[emoji14]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
k.d.30
Nasz mały "Ktoś" całe USG zasłanial buzie rączkami. 30.10 zabieram ze sobą męża i syna zobaczymy czy to mały Milanek czy Liliana [emoji7] ogólnie lekarz powiedział , że jest zadowolony z wizyty i moich wyników za 3 tygodnie będę mogła odstawić luteine.
Ja nawet bez ciąży mam problem z wychodowaniem zelaza na poziomie 11, syntetycznego żelaza w ogóle nie wchłaniam, a teraz gdzie jem kilka rzeczy na krzyż mam zelazo 12,4-mój rekord życiowy[emoji14]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Hmn jakie masz normy żelaza?
reklama
majorka1988
U mnie normy sa od 12Hmn jakie masz normy żelaza?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017