reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny jak Wy po 70 kg i z tych większych to ja wieloryb ... [emoji54]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja też wielorybica jestem..jeszcze trochę i Greenpeace do mnie przyjedzie, bo pomysli ze wieloryba na brzeg wyrzucilo...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
1507056053-aaaaaa.jpeg

Nasz mały "Ktoś" całe USG zasłanial buzie rączkami. 30.10 zabieram ze sobą męża i syna zobaczymy czy to mały Milanek czy Liliana [emoji7] ogólnie lekarz powiedział , że jest zadowolony z wizyty i moich wyników za 3 tygodnie będę mogła odstawić luteine.

Śliczny dzidziulek....

No właśnie dziewczyny, ile razy już miałyscie zlecone badania, morfologie, mocz.? Ja robiłam raz i zastanawiam się czy teraz da mi skierowanie czy dopiero koło 20 tyg.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja mam mocz co wizytę ,bo mi bakterie wychodzą.Teraz czekam czy leczenie pomogło czy od nowa,a krew jak jest w normie to nie daje mi przy każdej wizycie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry