Dagi89
Fanka BB :)
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapekMój synuś w pierwszy dzień życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapekMój synuś w pierwszy dzień życia
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapek
Ja używałam dopóki mąż mi do szpitala nożyczek nie przywiózł.Nie, wydaje mi się, że wszystko jest na tyle dostepne wszędzie, że wystarczy męża wysłać z listą w razie potrzeby. Niedrapki gora 2 pary na wypadek, gdyby trzeba bylo jedne wyprać, ale serio krótko sie ich używa. Czapeczki też.
Mój synuś w pierwszy dzień życia
Dzieki dziewczyny bo je jeszcze zielona w tych pojeciach wszystkich[emoji16] czyli wszystko co ma gatki razem jest ok i co sie latwo wklada przez glowke tak?Takie zapinane na guziczki lub wiazane. Moga być bawelniane, lub frotte. Najlepsze pajacyki, body i polspiochy lub spiochy wg mnie.
Słodziak
Podobno bardzo wygodne są tzw body kopertowe (?). Nie ma potrzeby przekładać przez glowke. Jakieś opinie ?
Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]Słodziak
Podobno bardzo wygodne są tzw body kopertowe (?). Nie ma potrzeby przekładać przez glowke. Jakieś opinie ?
Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]
Agulula111 - śliczny synek, ja już chyba zapomniałam jak to jest mieć w domu noworodka[emoji6] z moja córcia to już nawet dyskutować mogę - tylko nie zawsze dyskusja przebiega po mojej myśli[emoji23]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziak