reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Jakby nie było jesteśmy na forum ciążowym, więc takich tematów jak wyniki badań czy samopoczucie nie unikniemy [emoji6]
VegeMama jeśli masz pomysł na jakiś interesujący watek/pomysł to dawaj śmiało, może zrobi się ciekawiej na tym naszym forum.
Co do detektorów tętna - sama nie planuje zakupu, nie widze takiej potrzeby, ale jeśli którejś z Was możliwość "podsluchiwania" maluszka da poczucie bezpieczeństwa i spokoju to ok.
Dziewczyny, które maja już dzieciaki: jakie rzeczy które, zakupiłyście dla poprzednich maluchów totalnie sie nie sprawdziły??
Zacznę jako pierwsza: kaftaniki, rękawiczki niedrapki. Jak przypomnę sobie jeszcze o czymś dopiszę [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie ubieralam kaftanikow wcale, naprawdę mi przeszkadzaly, najlepiej sparwdzaly sie pajacyki i polspiochy szybko się je zdejmowalo.

reklama
Hej Lucky! Tak, taki przejmujący ból się nie powtórzył, więc liczę, że na usg bedzie jutro wszystko dobrze. A co do bokow to też tak mam, na prawym źle mi się oddycha, od razu.jest slabo, więc szybko wracam na prawy. Podobno dla Maluszków to też robi różnicę, więc dziewczynki na lewo zwrot;)
W poprzedniej ciąży dużo czytałam jak powinno się spać i właśnie na lewej a ja w ogóle nie umiałam :D teraz śpię prawie całą noc na lewej stronie albo na plecach :)

Hej. Muszę Was nadrobić bo nie bylo mnie dwa dni z Wami. Jak się czujecie. Ja się martwię bo nie boli mnie brzuch jak to było w poprzednich ciazach. Jakieś schizy zaczynam mieć... [emoji21] Lekarza mam dopiero w czwartek... może któraś z Was ma podobnie??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, a jaki to ból?

A ktore to sa kaftaniki?
1506862302-aaaaaa.jpeg

Cos takiego :)

reklama
Do góry