reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
A ja rozumiem IsabellaSimon ... Ktoś dosadnie próbował jej udowodnić jaki to paracetamol jest szkodliwy ...
W jej sytuacji też bym się kijowo poczula , dziewczyna nie raz pisała na jakie bole cierpi .

Też jestem z tych które się aż tak nie jaraja, szczeze to ja jestem bardziej przerażona tym co mnie czeka ...póki co wizyty i wszystko kosztują mnie wiele stresu ...
Mało tego nie mam zamiaru karmić tylko piersią i już do szpitala biorę też mleko modyfikowane .
Nie kupuje nic i nawet póki co o tym nie myślę .

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

No to z innej beczki
emoji4.png
ja mam dzis chrzciny w polskim kosciolku
emoji4.png
bede Matka Chrzestna dla malego Leosia
emoji4.png

Uciekam sie szykowac. Pozdrawiam
emoji4.png

udanych chrzcin! :)

A ja czuje mojego dzidziuś
emoji3.png

serio, już w 12 tc czujesz ruchy?

Matką się jest po porodzie.. jak już się ma dziecko.

już jesteś matką. tylko jeszcze nienarodzonego dziecka.
ale emocje, instynkt macierzyński itd. mogą się pojawić po porodzie, albo nawet troche później.

część kobiet ma tzw baby blues I nawet z dzieckiem na ręku są przerażone I nie czują swojego macierzyństwa.
ale może tak nie będzie w naszych przypadkach.

udanych chrzcin! :)

serio, już w 12 tc czujesz ruchy?

już jesteś matką. tylko jeszcze nienarodzonego dziecka.
ale emocje, instynkt macierzyński itd. mogą się pojawić po porodzie, albo nawet troche później.

część kobiet ma tzw baby blues I nawet z dzieckiem na ręku są przerażone I nie czują swojego macierzyństwa.
ale może tak nie będzie w naszych przypadkach.
Tak z synem czułam w 13 moja siostra tak samo.

16uddqk3sgndy29w.png

j5rbj44jozr354xp.png

Piszesz tak:
" Tak jak ktoś pisał mnie akurat cudze wyniki mało rajcują bo się na nich nie znam. A codziennie też ktoś piszę że go coś boli albo się denerwuje wizytą. I co tu na to odpisywać? Będzie dobrze? Komukolwiek to pomogło?"

Z tego co pamietam tez nam mowisz jak bylo na usc co lekarz powiedzial itd a skoro uwazasz ze wyniki innych Cie nie interesuja to po co mowisz o swoich?
Mnie akurat interesuje co i jak u dziewczyn, jak ich wyniki, jak samopoczucie, trzymam kciuki za ich wizyty. Na tym tez polega forum. To jest grupa wsparcia.
Dalam kiedys propozycje zeby tak jak na wielu innych podobnych forach wrzucac rano czesc kalendarza zeby wiedziec ktora wizytuje i akurat Ty to znegowalas ze po co i co Ci to interesuje i temat odbil sie echem... a ja nadal uwazam ze to by bylo dobre i jak tylko a gdyby tak zrobi update kalendarza to ja bede rano wklejac[emoji12]
---

"Poza tym ja nadal nie czuje że będę miała dziecko a większość się tu tym jara niesamowicie a ja tego nie rozumiem."
Sama piszesz ze nie czujesz a boli Cie jak sie pisze ze nieczula... to tak jakbys sama sobie zaprzeczala.

I z naszego fajnego zroznicowanego watku robi sie siara...
W samo sedno!!!!!!

Hej. Muszę Was nadrobić bo nie bylo mnie dwa dni z Wami. Jak się czujecie. Ja się martwię bo nie boli mnie brzuch jak to było w poprzednich ciazach. Jakieś schizy zaczynam mieć... [emoji21] Lekarza mam dopiero w czwartek... może któraś z Was ma podobnie??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powstrzymajcie emocje [emoji4] niema co się wykłócac o to jaki która z Was ma obecnie stosunek do ciąży, moim zdaniem to zbyt indywidualne kwestie. Dla mnie oba Wasze stanowiska sa zrozumiałe: jedna będzie chadzać ze szczęścia po różowym obłoczkach, drugą będzie paraliżował strach o tego małego człowieczka, a jeszcze inna póki nie poczuje ruchów dziecka będzie zachowywać obojętny stosunek. I każda z tych postaw jest według mnie normalna- w końcu kieruje nami teraz burza hormonów.
Jestem też daleka od tego, żeby oceniać kogoś jaką będzie matką dla swojego dziecka, bo to pokaże czas.
Ja zmykam świętować roczek córeczki i życzę Wam milej niedzieli [emoji6][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powstrzymajcie emocje [emoji4] niema co się wykłócac o to jaki która z Was ma obecnie stosunek do ciąży, moim zdaniem to zbyt indywidualne kwestie. Dla mnie oba Wasze stanowiska sa zrozumiałe: jedna będzie chadzać ze szczęścia po różowym obłoczkach, drugą będzie paraliżował strach o tego małego człowieczka, a jeszcze inna póki nie poczuje ruchów dziecka będzie zachowywać obojętny stosunek. I każda z tych postaw jest według mnie normalna- w końcu kieruje nami teraz burza hormonów.
Jestem też daleka od tego, żeby oceniać kogoś jaką będzie matką dla swojego dziecka, bo to pokaże czas.
Ja zmykam świętować roczek córeczki i życzę Wam milej niedzieli [emoji6][emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem tego samego zdania :)
Wszystkiego najlepszego dla córeczki i również życzę miłej niedzieli.

Do góry