reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

No to dobrze jestes obstawiona lekami[emoji4] wiec nic sie nie martw!

Cały czas sobie to powtarzam na uspokojenie:-) :). Prawda jest taka, że w naszym przypadku każda ciąża będzie skazana na niepowodzenie, jeśli nie zareagujemy lekami dzień po zaplodnieniu. Czyli 2tygodnie wcześniej niż normalnie dowiadujemy się, że jesteśmy w ciąży.
Tylko te dzieciaczki mogą się urodzić, oby tylko zdrowe. Mój synek z medycznego punktu widzenia jest cudem:)

reklama
Dzień dobry! :) dziewczyny a jak przestajecie brać duphaston? Tak z dnia na dzień czy stopniowo? Ja brałam 3 x 1 od tygodnia biorę juz 2 x 1 i myślę że jeszcze tydzień tak będę brała - do piątkowej wizyty a potem z tydzień po jednej i przestać brać.

Czytam Was cały czas dziewczyny ale siły na odpisanie każdej brak :( cały czas boli mnie żołądek, co bym nie zjadła wszystko mi śmierdzi ;/ żyje ostatnio na kanapkach z kremowym białym serem ;/

Gratuluję udanych wizyty i trzymam kciuki za resztę :* piękne są Wasze dzieciaczki :)

Witam nowe mamy, super ze jest nas tu tak dużo :) lipiec wszystkim sprzyjał :D [emoji23] czas urlopów, pięknej pogody :D

Powodzenia dzisiejszym wizytujacym mamom! :* [emoji173]

Mi lekarz przepisał kolejne 3 paczki i ma starczyć do kolejnej wizyty 27.10. Nic o przestawaniu nie wspominał. Ja bym już chętnie przestała bo mi się już blizny od syfków na klacie robią ale jakoś muszę wytrwać :/
Właśnie podejrzewam ze od niego boli mnie tak żołądek :( zobaczę co reszta dziewczyny napisze, może któraś coś wie więcej :)

Może spróbuj migdałów? Jak mnie pali i nie wiem co zrobić to nawet kilka sztuk pomaga :)
Pierwszy raz w życiu kupiłam sojowe "podróbki" jogurtów i serków białych i nie wiem jak mogłam tak długo bez tego żyć. Myślałam, że będą ohydne jak mleko sojowe a są pyszne! Jak prawdziwe. Teraz codziennie zjadam jogurt (szkoda że kosztuje tyle co 4 normalne) i liczne tosty z serkiem i pomidorem lub ogórkiem i rzodkiewką :) Ale tak niesamowicie mi smakuje, że mam wrażenie, że to przez to że wapń w tym jest a organizm widać potrzebował.
Pomagają na chwile ;/ za dużo chyba ich jadłam przed ciążą wiec juz tak nie działają... no nic trzeba wytrzymać :)

Dzień dobry! :) dziewczyny a jak przestajecie brać duphaston? Tak z dnia na dzień czy stopniowo? Ja brałam 3 x 1 od tygodnia biorę juz 2 x 1 i myślę że jeszcze tydzień tak będę brała - do piątkowej wizyty a potem z tydzień po jednej i przestać brać.
Ja Ci powiem jak było u mnie... brałam 2x1... czułam się po nim strasznie. Zawroty bóle głowy poty bóle brzucha wątroby senność ...odstawialam stopniowo tzn przez 10 dni miałam brałac po jednej Ale nie dałam rady...dociagnelam do 7 dni i juz nie biorę. Od razu lepiej si3 czuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry