reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

No to dobrze jestes obstawiona lekami[emoji4] wiec nic sie nie martw!

Cały czas sobie to powtarzam na uspokojenie:-) :). Prawda jest taka, że w naszym przypadku każda ciąża będzie skazana na niepowodzenie, jeśli nie zareagujemy lekami dzień po zaplodnieniu. Czyli 2tygodnie wcześniej niż normalnie dowiadujemy się, że jesteśmy w ciąży.
Tylko te dzieciaczki mogą się urodzić, oby tylko zdrowe. Mój synek z medycznego punktu widzenia jest cudem:)

reklama
Dzień dobry! :) dziewczyny a jak przestajecie brać duphaston? Tak z dnia na dzień czy stopniowo? Ja brałam 3 x 1 od tygodnia biorę juz 2 x 1 i myślę że jeszcze tydzień tak będę brała - do piątkowej wizyty a potem z tydzień po jednej i przestać brać.

Czytam Was cały czas dziewczyny ale siły na odpisanie każdej brak :( cały czas boli mnie żołądek, co bym nie zjadła wszystko mi śmierdzi ;/ żyje ostatnio na kanapkach z kremowym białym serem ;/

Gratuluję udanych wizyty i trzymam kciuki za resztę :* piękne są Wasze dzieciaczki :)

Witam nowe mamy, super ze jest nas tu tak dużo :) lipiec wszystkim sprzyjał :D [emoji23] czas urlopów, pięknej pogody :D

Powodzenia dzisiejszym wizytujacym mamom! :* [emoji173]

Mi lekarz przepisał kolejne 3 paczki i ma starczyć do kolejnej wizyty 27.10. Nic o przestawaniu nie wspominał. Ja bym już chętnie przestała bo mi się już blizny od syfków na klacie robią ale jakoś muszę wytrwać :/
Właśnie podejrzewam ze od niego boli mnie tak żołądek :( zobaczę co reszta dziewczyny napisze, może któraś coś wie więcej :)

Może spróbuj migdałów? Jak mnie pali i nie wiem co zrobić to nawet kilka sztuk pomaga :)
Pierwszy raz w życiu kupiłam sojowe "podróbki" jogurtów i serków białych i nie wiem jak mogłam tak długo bez tego żyć. Myślałam, że będą ohydne jak mleko sojowe a są pyszne! Jak prawdziwe. Teraz codziennie zjadam jogurt (szkoda że kosztuje tyle co 4 normalne) i liczne tosty z serkiem i pomidorem lub ogórkiem i rzodkiewką :) Ale tak niesamowicie mi smakuje, że mam wrażenie, że to przez to że wapń w tym jest a organizm widać potrzebował.
Pomagają na chwile ;/ za dużo chyba ich jadłam przed ciążą wiec juz tak nie działają... no nic trzeba wytrzymać :)

Dzień dobry! :) dziewczyny a jak przestajecie brać duphaston? Tak z dnia na dzień czy stopniowo? Ja brałam 3 x 1 od tygodnia biorę juz 2 x 1 i myślę że jeszcze tydzień tak będę brała - do piątkowej wizyty a potem z tydzień po jednej i przestać brać.
Ja Ci powiem jak było u mnie... brałam 2x1... czułam się po nim strasznie. Zawroty bóle głowy poty bóle brzucha wątroby senność ...odstawialam stopniowo tzn przez 10 dni miałam brałac po jednej Ale nie dałam rady...dociagnelam do 7 dni i juz nie biorę. Od razu lepiej si3 czuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry