StKarolina
Fanka BB :)
Miałam podobnie. Poprosiłam gin o WSZYSTKIE badania, Ale zaznaczyłam że chodzi mi o skierowanie by za nie nie płacić. No i pojechałam, pobrali mi milion ampulek z krwią ( mam nie widocznosc żył wiec i tak podziwiam Panią ze się udało) . Cieszyłam się, że będę miała wszystko zbadane.. A tu Pani na koniec oznajmia 340 zł. [emoji50][emoji50]Witajcie Dziś kolejny raz mi pobierali krew, czy Wy tez macie polowe badań dodatkowo płatnych? Wkurzam się bo od 10 lat płace składki a jak mam iść ze skierowaniem na badania raz to okazuje się, zacytuje Pania dziś „może sobie Pani to skierowanie wziąć na pamiątkę”!! Bo z ta placówka nie maja podpisanego kontraktu i widocznie nie jest z NFZ!!! No jak nie jest jak byłam tam bezpłatnie na NFZ.i takie pieprzenia! Więc dziś na 3 badania krwi prawie 100 zł plus usługa pobrania.
Ciekawe czy tak samo jest z usługa stomatologiczna..podobno ciężarne mają bezpłatnie leczone zęby na dobrych plombach ale w praktyce nie chce mi się wierzyć skoro rutynowe badania krwi są płatne.
Miłego piątku !
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Myslalam ze moja gin przy następnym spotkaniu to zabije...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom