reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a kupujecie fotel bujany? Ktoras sprawdzila czy sprawdza sie przy karmieniu i usypianiu?

Bo mam okazje kupic uzywany taki:
1506366058-aaaaaa.jpeg
ja mialam w pierwszej ciazy...dla mbie strata kasy i miejesca w pokoju :(

reklama
kredka - moi rodzice mieli taki bujany fotel. jakie my cuda wyczynialiśmy jako dzieci na tym fotelu to głowa mala :-D:-D
ja mam fotele takie ala ikeowskie, na drewnianym stelażu I one tak sprężynują do tyłu - lekko sie odchylają. to czasem usypiałam dzieci na tym fotelu tak się odchylając miarowo. też było ok. nie wiem jakby było na bujanym, nie testowałam nigdy.
dla mnie w kołysaniu/ usypianiu dzieci jednak od pierwszego dziecka hitem jest duża piłka gimnastyczna ;) każde dziecko ma z nią jakiś krótszy lub dłuższy epizod.

ale generalnie ja raczej bez większego kołysania uczyłam dzieci spać. w wózku, lub łóżeczku, lub na łóżku odkładając, bez długiego noszenia czy kołysania. więc raczej patrz pod siebie czy ci się przyda taki fotel, a nie pod kątem dziecka. jak masz miejsce I ci się podoba, a cena atrakcyjna to bierz :-) :)

Do góry