reklama
Ja dziś mam wizytę u mojego ginka i dam mu tą kartkę z prenatalnych do interpretacji i poproszę o fotki bo mąż nie chcę za dużo z pracy się zrywać bo mu ponoć szef wypomina...
No i jadę sama bez matki. Hurrrra!
Brawo Ty tylko uważaj... Daj znać po wizycie...
IsabellaSimon
Fanka BB :)
ja mialam w pierwszej ciazy...dla mbie strata kasy i miejesca w pokojuDziewczyny a kupujecie fotel bujany? Ktoras sprawdzila czy sprawdza sie przy karmieniu i usypianiu?
Bo mam okazje kupic uzywany taki:
IsabellaSimon
Dzien Dobry Dziewczyny, ide dzis na prenatalne usg ,trzymajcie kciuki prosze [emoji4]
Ze stresu spac nie moglam [emoji32]
poeidzenia
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
kredka82
No ja miejsca mam duzo. Pojade i zobaczrja mialam w pierwszej ciazy...dla mbie strata kasy i miejesca w pokoju
IsabellaSimon
jasne moze Tobie sie przyda mnie jeszcze potem okazal sie extra niebezpieczenstwem bo maly sie wspinac chcial a on co rusz mu sie bujnal i lecial...No ja miejsca mam duzo. Pojade i zobaczr
natomiast fakt faktem odkupila go ode mnie babka w ciazy
endles1
Zaciekawiona BB
ja mam przewidywany termin na 23.04 ; )No to podobnie mamy! z OM 24.04, ale owu wcześniej i gin wychodzi 21.04, ale pierwszego synka urodziłam tydzień po terminie i tylko dlatego, że mi wywoływali.
kredka82
Ale mialas taki jak pokazalam czy zwykly?jasne moze Tobie sie przyda mnie jeszcze potem okazal sie extra niebezpieczenstwem bo maly sie wspinac chcial a on co rusz mu sie bujnal i lecial...
natomiast fakt faktem odkupila go ode mnie babka w ciazy
reklama
Dominika81
kredka - moi rodzice mieli taki bujany fotel. jakie my cuda wyczynialiśmy jako dzieci na tym fotelu to głowa mala
ja mam fotele takie ala ikeowskie, na drewnianym stelażu I one tak sprężynują do tyłu - lekko sie odchylają. to czasem usypiałam dzieci na tym fotelu tak się odchylając miarowo. też było ok. nie wiem jakby było na bujanym, nie testowałam nigdy.
dla mnie w kołysaniu/ usypianiu dzieci jednak od pierwszego dziecka hitem jest duża piłka gimnastyczna każde dziecko ma z nią jakiś krótszy lub dłuższy epizod.
ale generalnie ja raczej bez większego kołysania uczyłam dzieci spać. w wózku, lub łóżeczku, lub na łóżku odkładając, bez długiego noszenia czy kołysania. więc raczej patrz pod siebie czy ci się przyda taki fotel, a nie pod kątem dziecka. jak masz miejsce I ci się podoba, a cena atrakcyjna to bierz
ja mam fotele takie ala ikeowskie, na drewnianym stelażu I one tak sprężynują do tyłu - lekko sie odchylają. to czasem usypiałam dzieci na tym fotelu tak się odchylając miarowo. też było ok. nie wiem jakby było na bujanym, nie testowałam nigdy.
dla mnie w kołysaniu/ usypianiu dzieci jednak od pierwszego dziecka hitem jest duża piłka gimnastyczna każde dziecko ma z nią jakiś krótszy lub dłuższy epizod.
ale generalnie ja raczej bez większego kołysania uczyłam dzieci spać. w wózku, lub łóżeczku, lub na łóżku odkładając, bez długiego noszenia czy kołysania. więc raczej patrz pod siebie czy ci się przyda taki fotel, a nie pod kątem dziecka. jak masz miejsce I ci się podoba, a cena atrakcyjna to bierz