reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Mój teść i pradziadkowie w domu mają fotel bujany więc nie musze kupować, przyda sie do karmienia na dole w domu, zwlaszcza, że niekoniecznie sie trzeba bujać a jest mega wygodny :) Tylko musze sie do niego dorwać w miedzyczasie :D W domu bywają bitwy o fotel hehe

No ja wlasnie ten ogladalam kiedys przypadkiem i kosztowal 180euro a mam szanse kupic za 40e tylko czekam az mi ta dziewczyna odpisze

Dziewczyny a kupujecie fotel bujany? Ktoras sprawdzila czy sprawdza sie przy karmieniu i usypianiu?

Bo mam okazje kupic uzywany taki:
1506366058-aaaaaa.jpeg
Mam w salonie zestaw bardzo podobny do tego i powiem że jest zarabisty do szybkiego uśpienia malucha przy cycu[emoji6] moja dwójka uwielbiala

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

No ja na tym w sklepie siadlam i odplynelam wiec od poczatku zakladalam ze kupie ale troche mi bylo szkoda prawie 200e wydac ale ze taka okazja to sie nie zastanaeiam

My daliśmy prawie 1000zl za 4fotele i podnóżki 2, wiec nie dziwi mnie cena u Ciebie

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
To tanio faktycznie.. mi do konca nie zalezy na nowych meblach bo mam zamiar wrocic za 2 lata do pl wiec nie bede tego brala ze soba (a mebli i sprzetu mamy bardzo duzo, m juz mowil ze bedziemy tira zamawiac zeby zjechac[emoji23])

reklama
Do góry