reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny a powiedzcie mi, co robicie na zatwardzenia?w poprzednich ciazach nie mialam, nawet jak brałam zelazo, a teraz męczą mnie okropnie

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Mi śliwki węgierki pomogły... i zero bananów. Wiadomo, lepiej te suszone jeść, ale ja suszonych owoców nie przełknę... kupiłam sobie jogurt o smaku szuszonej śliwki i od razu lepiej... może kompot z suszu jak na wigilię :)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi, co robicie na zatwardzenia?w poprzednich ciazach nie mialam, nawet jak brałam zelazo, a teraz męczą mnie okropnie

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Polecam siemię lniane mielone.
do szklanki ciepłego mleka lub wody wsypać 2 łyżeczki, wymieszać, odstawić na 10 min żeby zrobiła się zawiesina. Potem wypić. Można osłodzić miodem.
Niestety jest jak dla mnie okropne, ale naturalne i działa od razu. Można pić codziennie.
Siemię można też wsypać do jogurtu, owsianki itp...

Też mam ten sam problem.
Ja jak biorę żelazo to zawsze... jeszcze nie biore ale zakladam że niedługo będę brała i tak do końca ciąży...

Mi śliwki węgierki pomogły... i zero bananów. Wiadomo, lepiej te suszone jeść, ale ja suszonych owoców nie przełknę... kupiłam sobie jogurt o smaku szuszonej śliwki i od razu lepiej... może kompot z suszu jak na wigilię :)
Uwielbiam k9mpot wigilijny. Zawsze kupuje 2 paczki wedzonych owocow i robie wielki gar. I przewaznie pije go sama[emoji16]

U mnie na wigilie kompot robi sie z suszonych a nie wedzonych owoców i dodaje troszke świeżych wtedy nie jest cierpki i gorzki :)

Dziewczyny a kupujecie fotel bujany? Ktoras sprawdzila czy sprawdza sie przy karmieniu i usypianiu?

Bo mam okazje kupic uzywany taki:
1506366058-aaaaaa.jpeg

reklama
To dobrze że nie jechałam do tego Lidla dzisiaj, bo ja to bym się utopila w tych legginsach bo nogi to jak patyki mam. Narazie mam co na dupke nałożyć, jak się powiększe może to coś zamówię sobie przez internet, bo nie cierpię chodzić po sklepach.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Oj to strata czasu by była. U nas były tłumy. Ale przynajmniej spożywke zakupiłam ;)

Do góry