reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Tutaj w UK mowia ,ze jak skora swedzi w ciazy to szybko do lekarza. W sumie to nie wiem dlaczego

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Swędzenie skóry w ciąży może świadczyć o choleostazie ciazowej bardzo niebezpieczne dla zdrowia matki i dziecka.

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ale chyba malutka tez jesteś? Bo ja nie wyobrażam sobie siebie o takiej wadze ;p Chyba bym musiała sobie rękę uciąć jak nie nogę :p
Ja wiem czy taka malutka, przed ciążą ćwiczyłam regularnie na siłowni. Głównie ćwiczenia na pośladki brzuch i nogi. Mam 161 cm wzrostu, i nie jestem choro szczupła. Wyglądam ok. Nie martwię sie tym, lekarz powiedział że nie ma powodu do paniki. Pierwsze wyniki mam wzorowe, więc nie mam się czego obawiać, a z każdą wizytą na wadze jest coraz więcej...nie 4-5kg ale tak 500g. Zobaczymy co będzie dalej

A ja waze 52 i jak na poczatku meczyly mnie mdlosci to teraz juz mniej ale dzis caly dzien przytulam porcelane :/ jakos nie mam apetytu a juz 11t2d to myslalam ze to nie przyjdzie :)
A dziewczyny ta przeziarnistosc karkowa lekarz mi sprawdzi jak bede na wizycie w 12t4d ?
Mi zrobił badanie przezierności karkowej w 12t2d

reklama
Do góry