Ja teraz tez 61 kg waze. [emoji14]To teraz nie wiem czy wy szczypiorki czy kompaktowe kobietki Mi tu któraś pisała, że ja szczupła a ja 61kg ;P
reklama
Bloodykiss
Fanka BB :)
46kg?! To waga piórkowa!
Jestem niska, mam 158cm, ale i tak miałam już ponad 50 kg na wadze... ta szybka strata mnie przeraziła
Odnośnie tematów mdłości, częstych wizyt w toalecie to powiem Wam szczerze, że to moja pierwsza ciąża, i wogole nie mam mdłości, dużo jem i pije. Trochę mnie to niepokoiło, że pierwsza ciąża i czuję się świetnie. Nie mam humorów, wszytsko jest ok, jestem szczęśliwa.. W nocy wstaje po 5 razy bo co chwilę chce mi się sikać. Narazie to jeden z tych negatywnych objawów. Dżinsów już nie noszę bo wszystkie mnie cisna i jest strasznie niewygodnie...zakładam rajstopy i ciepłe sukienki z długim rękawem w domu oczywiście dresy i legginsy. Dzisiaj pozwoliłam sobie kupić pierwsze ciuszki...nie wierzę w zabobony. Płci jeszcze nie znamy...ale kupiłam kilka w kolorze bieli, błękitu i bieli z wzorkiem lub wzorkami. Takie unisex jak to się mówi ps. Mam cichą nadzieję że będzie to chłopczyk, zawsze chciałam mieć pierwszego synka w każdym razie będę zadowolona gdy dzidziuś będzie zdrowy, bo to najważniejsze a reszta sama się ułoży u mnie 12w4d. Następna wizytę mam 30 października. Będzie to już 17 tydzień myślicie że lekarz powie nam jaka płeć???
No ja będę w 15tc i już liczę że może uda się coś podejrzeć
To teraz nie wiem czy wy szczypiorki czy kompaktowe kobietki Mi tu któraś pisała, że ja szczupła a ja 61kg ;P
No to mamy tyle samo na liczniku startowałam z wagi 58kg - ciekawe ile teraz u gin wyjdzie (w domu nie mam wagi)
Ja zawsze utrzymywałam się w wadze 48-52 kg a jem bardzo dużo...teraz odkąd jestem w ciąży co 2-3 godziny normalny posiłek...owoce, dużo wody, orzechy, lubię to po prostu więc jem. Chciałabym przytyć ale to nie takie łatweTo teraz nie wiem czy wy szczypiorki czy kompaktowe kobietki Mi tu któraś pisała, że ja szczupła a ja 61kg ;P
Bloodykiss
@kredka82 powiedz mi jak ta rozmiarowka w lidlu wyglada? W miare normalnie czy zanizone lub zawyzone? A i jeszcze jedno.. Te legginsy , ze tak zapytam, przeswitują na tylku?
Ja się spóźniłam, bo zostały tylko jedne bordowe w rozmiarze S i są lekko szerokie jak dla mnie, ale mam nadzieję, że przytyję. Materiał jest świetny i w sumie nie widziałam, żeby przebijały
Tzn w pasie ok ale w nogach szerokie... nogi od zawsze miałam chude
kredka82
Ciuchy sa wieksze noz rozmiar ale ja kupilam z mysla ze jak juz brzuch bedzie a teraz chodze w nich po domu i odwijam w pol. Kupilam szare (po domu) i czarne@kredka82 powiedz mi jak ta rozmiarowka w lidlu wyglada? W miare normalnie czy zanizone lub zawyzone? A i jeszcze jedno.. Te legginsy , ze tak zapytam, przeswitują na tylku?
reklama
Wlasnie znalazłam na stronie lidla ich przelicznik rozmiarow.. Niby m bedzie pasowac a ja nosze roznie raz m raz lW Lidlu zawsze szukam s mimo ze normalnie noszę m a i tak to s jest duże [emoji14] [i zazwyczaj wykupione]
Jak maz wróci o ludzkiej porze to podjedziemy do lidla (pewnie bedzie juz pusto ale licza sie checi hahaba)