reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Odnośnie tematów mdłości, częstych wizyt w toalecie to powiem Wam szczerze, że to moja pierwsza ciąża, i wogole nie mam mdłości, dużo jem i pije. Trochę mnie to niepokoiło, że pierwsza ciąża i czuję się świetnie. Nie mam humorów, wszytsko jest ok, jestem szczęśliwa.. W nocy wstaje po 5 razy bo co chwilę chce mi się sikać. Narazie to jeden z tych negatywnych objawów. Dżinsów już nie noszę bo wszystkie mnie cisna i jest strasznie niewygodnie...zakładam rajstopy i ciepłe sukienki z długim rękawem w domu oczywiście dresy i legginsy. Dzisiaj pozwoliłam sobie kupić pierwsze ciuszki...nie wierzę w zabobony. Płci jeszcze nie znamy...ale kupiłam kilka w kolorze bieli, błękitu i bieli z wzorkiem lub wzorkami. Takie unisex jak to się mówi ps. Mam cichą nadzieję że będzie to chłopczyk, zawsze chciałam mieć pierwszego synka w każdym razie będę zadowolona gdy dzidziuś będzie zdrowy, bo to najważniejsze a reszta sama się ułoży u mnie 12w4d. Następna wizytę mam 30 października. Będzie to już 17 tydzień myślicie że lekarz powie nam jaka płeć???

No ja będę w 15tc i już liczę że może uda się coś podejrzeć;)

To teraz nie wiem czy wy szczypiorki czy kompaktowe kobietki :D Mi tu któraś pisała, że ja szczupła a ja 61kg ;P

No to mamy tyle samo na liczniku;) startowałam z wagi 58kg - ciekawe ile teraz u gin wyjdzie (w domu nie mam wagi):)

To teraz nie wiem czy wy szczypiorki czy kompaktowe kobietki :D Mi tu któraś pisała, że ja szczupła a ja 61kg ;P
Ja zawsze utrzymywałam się w wadze 48-52 kg a jem bardzo dużo...teraz odkąd jestem w ciąży co 2-3 godziny normalny posiłek...owoce, dużo wody, orzechy, lubię to po prostu więc jem. Chciałabym przytyć ale to nie takie łatwe

@kredka82 powiedz mi jak ta rozmiarowka w lidlu wyglada? W miare normalnie czy zanizone lub zawyzone? A i jeszcze jedno.. Te legginsy , ze tak zapytam, przeswitują na tylku? :D

Ja się spóźniłam, bo zostały tylko jedne bordowe w rozmiarze S i są lekko szerokie jak dla mnie, ale mam nadzieję, że przytyję. Materiał jest świetny i w sumie nie widziałam, żeby przebijały
Tzn w pasie ok ale w nogach szerokie... nogi od zawsze miałam chude :)

reklama
W Lidlu zawsze szukam s mimo ze normalnie noszę m a i tak to s jest duże [emoji14] [i zazwyczaj wykupione]
Wlasnie znalazłam na stronie lidla ich przelicznik rozmiarow.. Niby m bedzie pasowac a ja nosze roznie raz m raz l

Jak maz wróci o ludzkiej porze to podjedziemy do lidla (pewnie bedzie juz pusto ale licza sie checi hahaba)

Do góry